Aquest cop li ha tocat al pastís salat de carabassó, una delícia que us pot salvar un dinar, un sopar, o que també podeu servir com a part d'un aperitiu.
Ingredients:
250 gr de carabassó ratllat
140 gr de pernil dolç
1/2 ceba tendra petita
5 gr de llevat químic (Royal)
2 ous
60 gr de formatge ratllat
40 gr de farina d'avena (o qualsevol altra)
sal i pebre al gust
Passos a seguir:
Fiquem el carabassó ratllat en un colador fi i l'apretem bé perquè deixi anar tota l'aigua, un cop estigui ben escorregut el fiquem en un bol ampli i hi afegim el pernil dolç tallat ben petit i els ous lleugerament batuts. Mesclem bé i afegim la farina, el llevat, la ceba i la meitat del formatge. Salpebrem al gust i integrem. Repartim la resta de formatge per sobre.
Folrem un motlle o safata apta per al forn i hi fiquem la mescla.
Fornegem a 180º amb calor a dalt i baix i ventilador, durant aproximadament uns 20-25 minuts. Gratinem un parell de minuts més perquè es dauri i servim. Es pot menjar calent, tebi o fred, està perfecte de totes maneres.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada