21 de juny de 2015

Amanida Làgrimus

Avui us porto una amanida d'allò més senzilla, però amb un toc especial gràcies a l'amaniment. Ja us vaig explicar fa uns dies al publicar la trobada de bloggers Cerdanya Tour 2015 que vam tornar a casa força carregats, i en aquesta ocasió he aprofitat la crema d'avet balsàmic de Làgrimus Baridà per a donar aquest toc especial a l'amanida.




No dubteu a comprar-ne si en teniu ocasió, sens dubte el sabor aromàtic i dolç és genial i sorprenent a la vegada.

Ingredients:
canonges (o mesclum d'enciam)
tomàquets cirera
pinyons
formatge de cabra
nabius secs
oli, sal, crema d'avet balsàmic

Passos a seguir:
Fiqueu els canonges a sobre del plat o safata. Repartim per sobre els tomàquets partits per la meitat, els nabius secs i els pinyons prèviament daurats en una paella sense oli. Fiquem al capdamunt un parell de trossos de formatge de cabra passats per la planxa només un moment, perquè estiguin tebis.
Amanim amb sal, crema d'avet balsàmic i oli d'oliva.

Ha estat una amanida perfecta per a celebrar aquest primer dia d'estiu, refrescant i especial.

8 comentaris:

  1. M'agrada molt jugar amb els ingredients de les vinagretes per jugar amb sabors diferents amb la mateixa base d'ingredients...
    Aquesta crema d'àvet m'ha cridat l'atenció, ja és a la meva llista per aquest estiu !
    Petons i bona setmana
    Palmira

    ResponSuprimeix
  2. Segur que es un toc especial i molt bo el que li dona aquesta crema d'avet balsàmic.
    Petons.

    ResponSuprimeix
  3. I és que amb ingredients tan espectaculars com aquesta crema d'avet balsàmica el millor són plats senzills com aquesta amanida amb formatge de cabra. La senzillesa li dóna encara més protagonsme! Un petonet!

    ResponSuprimeix
  4. Jo encara l´he d'encetar! ...No trigaré gaire amb aquest temps d´amanides. Petonet.

    ResponSuprimeix
  5. Una amanida sencilla però d'allò mes gustosa. Una convinació d'ingredients perfecte! Mai no he tastat la crema d'avet balsamic, això ho he de probar. Muaks

    ResponSuprimeix
  6. Ja fa temps que sento a parlar d'aquesta crema a base d'avet, i estic molt encuriosida per tastar-la. Amb l'amanida ha de quedar realment gustosa.

    ResponSuprimeix
  7. Esta claro que los que fuisteis al Tour la Cerdanya esta crema d'avet balsàmic esta triunfando¡¡
    Bona revetlla
    petons

    ResponSuprimeix
  8. A mi también me gusta mucho la crema de vinagre balsámico, cuando se me acabe voy a probar a hacer mi propia reducción en casa. Esta ensalada es deliciosa, los ingredientes son estupendos y el aderezo es inmejorable.

    Saludos!

    ResponSuprimeix