17 de febrer de 2015

Mandonguilles de coliflor

Us agrada la coliflor? a mi no em desagrada, però últimament la veritat és que no em ve gens de gust... així que he buscat una opció per gastar-ne una mica que tenia al congelador. Aquestes mandonguilles han quedat molt bones, i el sabor de la coliflor queda força camuflat pel del formatge, obtenint un resultat suau i cremós.
A més les he cuit al forn i així les he fet més lleugeres. Us animeu a provar-les?




Ingredients (10 unitats):
150 gr de coliflor
150 gr de patata
1 ou batut
3 cullerades grans de parmesà ratllat
pa ratllat
llavors de sèsam
sal i julivert

Passos a seguir:
Coiem la coliflor i la patata al vapor. Jo ho he fet a l'estoig Lékué durant 8 minuts, però podeu fer-ho en una vaporera o fins i tot bullint-ho. Ho fiquem en un bol, ho aixafem amb una forquilla i hi afegim l'ou, el formatge, 2 cullerades grans de pa ratllat, la sal i el julivert.
Formem boles i les arrebossem amb una barreja de pa ratllat i llavors de sèsam.
Preescalfem el forn a 180º i les fornegem uns 10-12 minuts.

Ja les tenim llestes per menjar, i fins i tot ens poden servir per al tàper de la feina ;)



15 comentaris:

  1. Noia, què bones!!! I fetes al forn! A mi sí que m'agrada la coliflor, per tant...aquestes em xiflaran!!
    Petonets, Eva!
    Olga

    ResponElimina
  2. Tenen molt bona pinta, segur que quan ens sobri una mica de coliflor probarem aquestes mandonguilles!
    Una abraçada,
    Palmira

    ResponElimina
  3. Es veuen boníssimes així que no et diré que no!! M'agrada això del "camuflatge" per totes les verdures que no ens acaben d'anar jajaja
    Una abraçada guapa!

    ResponElimina
  4. Queden molt bones i fetes al forn sempre son més lleugeres.
    Petons.

    ResponElimina
  5. Una boníssima recepta per menjar verdura d'una manera diferent... Fan molt bona pinta!
    Marta

    ResponElimina
  6. Mira quina idea mes bona i mes gustosa! A mi la colflori (noltros ho deim així) no m'apisona molt tampoc. Sempre he de pensar molt be el que fer per que si no s'em torna dolenta dins sa gelera. Tenen una pinta fantàstique aquestes pilotetes. Una abraçada guapa

    ResponElimina
  7. A mi si que m’agrada la coliflor, sempre la faig bullida amb un bon raig d’oli, però aquestes croquetes son de festa major. Queden anotades.
    Petons

    ResponElimina
  8. Veus que bones! A mi no ser perquè, però últimament tampoc em ve gaire de gust menjar coliflor, així que no et dic que no les provi de fer, perquè a més, tinc curiositat per saber com queden :P Fan molt bona pinta!!

    Un petonet guapa!

    ResponElimina
  9. Otra manera muy buena de comerlas y asi al horno menos calorias.
    Buena propuesta
    peto

    ResponElimina
  10. Que albondiguillas tan buenas :-))
    Adoro la coliflor.
    Un saludito

    ResponElimina
  11. a mi me encanta la coliflor pero a mis hijos nada, y esta propuesta me parece muy divertida para camuflarsela, tienen que estar bien ricas, bicos

    ResponElimina

  12. Eva; Una molt bona manera de cuinar la coliflor, des de aqui s.escolta l'olor que fan tant i tant bones...
    Una abraçada Eva¡¡ :O)

    ResponElimina
  13. Eva, què bones aquestes mandonguilles! A mi m'agrada molt la coliflor, però com dius tú és una altra manera de cuinar-la. Inclòs per a per un pica-pica!
    Boníssimes!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  14. Una manera divertida y deliciosa de tomar coliflor.

    ResponElimina
  15. Eva, esas albóndigas tienen que estar deliciosas, me parecen una manera muy sana y original de aprovechar la coliflor.

    saludos!

    ResponElimina