Avui toca un aperitiu molt fàcil i que agrada a tothom, unes crestes de tonyina, ou dur i tomàquet. Si encara sou dels que les compreu congelades... animeu-vos a fer la versió casolana i veureu que per molt poc esforç teniu un resultat genial i molt més saludable, perquè a més les courem al forn.
Ingredients (16 unitats):
1 paquet d'obleas de La Cocinera
2 ous durs
4 llaunes petites de tonyina al natural
1 ceba
1 gra d'all
salsa de tomàquet fregit
per pintar-les: llet o ou
Passos a seguir:
Tallem l'all i la ceba ben petits i els sofregim en una paella a foc lent fins que transparentin. Incorporem la tonyina ben escorreguda, i continuem la cocció 2 minuts, moment en què afegim els ous durs picats i la salsa de tomàquet, la suficient perquè quedi una massa lligada i no molt espessa.
Farcim cada cresta amb una cullerada d'aquesta mescla i les tanquem fent pressió amb una forquilla perquè no se'ns escapi el farciment al moment de coure-les. Les pintem amb llet o ou batut i les fornegem a 180º durant uns 20 minuts.
Si us agrada aquest tipus d'aperitiu al blog també hi trobareu les Crestes d'escalivada i formatge, delicioses!
Les casolanes estàn ben farcides, perque les comprades la tonyina s'ha d'imaginar.
ResponEliminaMolt bones al forn.
Petons.
Aquestes són les de tota la vida...les de la mama. Boníssimes! I al forn encara més saludables.
ResponEliminamolt saludables al forn!!
ResponEliminasón les que més m'agraden!!! I al forn encara més! Tot i que a casa em donen una mica de feina perque oblees no n'hi han!
ResponEliminaPetons
Palmira
Perfectes al forn!!! Recepta 10 :) M'agrada i fetes a casa sempre pots fer-les completament al teu gust.
ResponEliminaPetons guapa!
M'ho poses difícil!! No sabria quina elegir: tonyina o formatge i escalivada.....Saps què...m'emporto les dues!! Petonets!
ResponElimina