18 d’octubre del 2018

Pastís "Huesitos®"

Avui us porto uns dels pastissos més fàcils de fer i que té un resultat deliciós. En realitat, el més difícil és trobar les obleas* si feu com jo i no aneu directes al Mercadona tot i haver llegit que allí n'hi ha ;).

El resultat és un pastís súper cruixent i deliciós. Animeu-vos a fer-lo!




Ingredients:
1 paquet de obleas
400-500 gr de crema de cacau (Nocilla®, Nutella®, casolana...)
granet d'ametlla

Passos a seguir:
Escalfeu la crema de cacau uns segons al microones perquè sigui més manejable i pugui extendre's més fàcilment.

Fiqueu una oblea sobre un plat i unteu-la amb una capa ben fina de crema de cacau vigilant de no apretar massa per no trencar-la. Tapem amb una altra oblea i així successivament fins que s'acabin ;).

Com veieu, pastís de dificultat màxima eh!

Decoreu la última capa amb granet d'ametlla torrat (o sprinkles, o boletes de xocolata o làmines de xocolata blanca... el que vulgueu!)

* la traducció al català és hòsties! la definició al Diec: Full molt prim d'una massa de farina i aigua cuita en motlle, que dividida en trossets rodons o bé quadrats, servia per enganxar cobertes de cartes, oficis, etc.

Algun filòleg per aquí? Creieu que aquestes obleas poden ser hòsties? ;-)

3 comentaris:

  1. jo tenia dues ties clarisses i quan les visitàvem ens donaven bossetes amb els retalls de les hòsties que elles elaboraven al convent. Sempre en van dir, i nosaltres ho hem continuat dient igual, "pa d'àngel". Ara em fas dubtar de si ho deien elles o era el nom comú. Indagaré.
    Gràcies per aquesta recepta que sembla tan bona.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eiii si, nosaltres quan anàvem a catequesi també ens repartien els retalls de les hòsties i també en deien "pa d'àngel" ;)

      Elimina
  2. Pel que m'havien dit a mi a les èpoques més religioses de la meva vida :D Vaja, quan anava a catequesi i tal, el pa d'àngel és el tipus de massa mentre que les hòsties s'en diuen un cop ja s'han consegrat o anaven camí de ser consegrades :)))
    Ara Eva, aquest pastís "huesitos" ha de ser bo com els àngels i a casa hi hauria hòsties per veure qui hi arriba primer així que... tot s'hi val!!
    Una abraçada i bona setmana!

    ResponElimina