6 de juny de 2020

Baba ganoush

Últimament ens hem aficionat als dips vegetals, i la última incorporació al nostre receptari ha estat aquest baba ganoush (també conegut com mutabal), un paté vegetal d'albergínia tradicional de la cuina àrab. 

Es pot acompanyar de verdures crues, de torradetes, de pa integral, de pa pita tallat a traingles... o simplement com a acompanyament d'un plat principal.






Ingredients:

1 c/p de tahini
1 gra d'all
1/2 c/p de suc de llimona
1 c/p de julivert fresc picat
oli d'oliva
1/2 c/c de sal

c/p: cullerada de postres
c/c: cullerada de cafè

Passos a seguir:

Fiquem al vas de la picadora l'all sense el gèrmen, el julivert, la sal, l'albergínia pelada, el suc de llimona i el tahini i triturem.

Servim en un bol, regat amb un raig d'oli d'oliva. Queda més bo si el fem unes hores abans de servir-lo, fins i tot el dia abans.

3 comentaris:

  1. Potser el rei dels dips vegans ! I amb un pà de pagès ben torradet... màgic!
    Bon cap de setmana,
    Palmira

    ResponSuprimeix
  2. Delicioso paté, está muy bueno. Con unas tostaditas para untar queda riquísimo.
    Besoss

    ResponSuprimeix