Avui fem el mateix però amb uns pits de pollastre, per menjar-lo d'una manera una mica més lluïda que a la planxa o arrebossat.
Ingredients:
- 2 pits de pollastre grans
- mozzarella (fresca o ratllada)
- 1 tomàquet
- sal, pebre i espècies al gust
Passos a seguir:
Escalfem el forn a 180º.
Netegem els pits de pollastre de possibles pells i nervis. Els hi fem uns talls per la part curta, sense arribar a baix de tot, cada 1/5 cm aproximadament.
Salpebrem amb sal i pebre.
Tallem el tomàquet i la mozzarella a rodanxes. Omplim els talls amb aquests ingredients i acabem afegint espècies al gust. Jo aquest cop he ficat espècies mediterrànies de la Saboreanda, i ens ha encantat el toc.
Fornegem entre 30 i 40 minuts, depenent de la mida dels pits.
Una versió excel.lent, s'assembla molt al que li diuen aqui al estil Orloff. A més el pit de pollastre ha de quedar més sucòs, oi?
ResponEliminaUna abraçada,
Palmira