4 de febrer del 2015

Patates panadera al microones

Aquesta és una recepta més que senzilla i que té un resultat espectacular, unes patates panadera que es fan gairebé soles, i que les podem servir com a acompanyament de peix, carn o el que més ens agradi. Proveu-les i repetireu segur!


 




Som-hi!

Ingredients:
4 patates mitjanes
2 alls
oli d'oliva
sal

Passos a seguir:
Pelem les patates, les netegem i les tallem a rodanxes fines.
Fem el mateix amb els alls, els pelem i tallem a rodanxes fines i fiquem ambdós ingredients en un recipient apte per a microones, hi tirem sal i un bon raig d'oli d'oliva i ho remenem perquè quedi tot ben impregnat.
Cobrim el recipient amb paper film, fins que quedi ben tapat, i el posem al microones 8 minuts a potència 800.
Passat aquest temps deixem un minut més perquè s'acabi de coure amb el calor residual i ja podeu servir.
Les vores es couen una mica més i agafen un toc daurat, si us agrada tot així una mica més fet podeu remenar i tornar a coure un parell de minuts més, jo no vaig fer-ho perquè ja les vaig trobar delicioses.

Ja veieu que més fàcils impossible, molt ràpides de fer i gairebé sense embrutar. Ho tenen tot per a triomfar, així que us animo a fer-les i jutgeu per vosaltres mateixos!

Recepta extreta deLes receptes que m'agraden

14 comentaris:

  1. T'han quedat boníssimes! Realmente el blog de la Pilar és al.lucinant! Ja n'he fet unes quantes i no saps quin elegir! Per cert, molt bona elecció la teva! M'encanten les patates! Una abraçada!

    ResponElimina
  2. No les he fet mai al microones, idea apuntada! Es veuen molt bones.
    Sort al concurs.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Eva, quina idea més bona! La pense aprofitar este finde...La meua parella és fan fan fan de les creïlles va a flipar en esta versió feta al micro...tindrem que fer-ne 3 cabassos...jajajajajajajaj
    Per cert, el redisseny que li has fet al bloc me mola molt, t'ha quedat súper xuli!!!
    Molts petons guapa!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies!! m'alegro que t'agradi, perquè no tinc massa idea ni de disseny ni de programació... així que faig el que puc!! un petó!!

      Elimina
  4. Un gran recurs per solucionar una guarnició en un plis plas. El microones és un estri molt pràctic, que va molt més enllà que simplement per escalfar la llet.

    ResponElimina
  5. Eva, la recepta molt bona. En prenc nota!
    La renovació de l'aparença del blog molt xula! és alegre, com el que transmets en les teves receptes!

    Enhorabona!!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  6. Mes fácil i mes bo impossible. Na Pilar te receptes de lo mes bones. Petonets

    ResponElimina
  7. I tant que les provaré, sempre les faig al forn i tardo més temps. Així queden fetes en un moment i segur que són boníssimes. Petons.

    ResponElimina
  8. Molt bones!!!! Jo també estic mirant de participar en aquest repte!! Ja quasi que tinc triada la recepta......
    Petonets, Eva!!! Felicitats per la nova imatge!!!
    Olga

    ResponElimina
  9. Una molt bona recepta per participar al concurs de la Pilar! I un rentat de cara al bloc molt i molt xulo Eva, m'agrada molt com t'ha quedat.

    Petons, i sort al concurs!

    ResponElimina
  10. Jo també he vist lo de la Pilar i aquesta recepta estaba a la meva llista!! Son una passada oi?! Tenen molt bona pinta, a més t'estalvies oli, temps i diners!! Per cert, el nou disseny del blog mola molt!!

    ResponElimina
  11. Ei, molt bona elecció! M'extranyavaque ningú hagués triat aquesta recepta que és una de les que més éxit té al meu blog, sempre està entre les més vistes i no m'extranya peruqe és la bomba, com diu la Mireia t'estalvies oli, temps i diners! A mi també m'agraden molt com les has deixat tu, així tovetes, tenen una pinta boníssima! Moltes gracies per participar al concurs, que tinguis molta sort!
    Per cert el nou disseny del blog xulíssim, m'agrada molt com queda, clar i alegre, i els colors també m'agraden molt, el gris el trobo molt elegant... Molt xulo tot. Un petó molt gros Eva!

    ResponElimina
  12. Seguro que las hago, son perfectas para acompañar los asados y las verduras.

    Saludos!

    ResponElimina