8 de març del 2013

Margarides de xistorra

Avui 8 de març és el Dia Internacional de les Dones. Si voleu saber el perquè d'aquesta festivitat i el seu origen us recomano que visiteu el blog Dona havia de ser, on la Judith ha publicat una entrada ben complerta sobre la celebració que ens ocupa.

I ja que estem de celebració... us proposo una recepta original, gustosa i festiva. No us deixeu enganyar pel resultat, perquè no és difícil d'aconseguir i estan... mmmm!!!!!

Ingredients per a 4 margarides: 
Farina per a pizza (jo he utilitzat la de la marca Harimsa)
4 xistorres
1 ou dur
formatge ratllat
orenga

Passos a seguir:
Fem la massa seguint les instruccions del paquet de farina.  Jo vaig fer-ne un terç del paquet (333gr de farina) i vaig tenir-ne per fer les 4 margarides i una base de pizza, que queda boníssima també!

Un cop la tenim feta i reposada, separem 4 boles de massa, les aplanem amb el corró i els hi donem forma allargada.

 
Fiquem a sobre la xistorra i tanquem la massa presionant bé amb els dits. Si us sobra una mica de massa la talleu i retireu. El següent pas és tallar-ho a rodanxes d'aproximadament 1 cm d'ample i colocar-les en forma de flor al voltant d'una rodanxa d'ou dur. Tot seguit cal pintar-ho amb ou batut, posar-hi per sobre una mica de formatge ratllat i orenga i al forn precalentat a 180º durant uns 15 minuts o fins que veguem que s'estan dorant.



Serviu-les calentes i ja veureu com triomfeu!

L'original l'he vist a: Kanela y limón

2 comentaris: