19 de setembre del 2014

Ous farcits d'escalivada

Continuo amb les receptes estiuenques ja que el temps sembla que aguanta i encara en tinc alguna de pendent. Avui us porto uns ous farcits, jo sempre els he menjat farcits de tonyina, que m'encanten, però aquest cop m'he decantat per farcir-los d'escalivada, que ja us vaig explicar que la congelo per gaudir-ne tot l'any.




A veure què us semblen!

Ingredients (2 persones):
3 ous durs
1 pebrot escalivat
1 albergínia escalivada
3 anxoves

Passos a seguir:
Partim els ous per la meitat i separem la clara del rovell. Reservem dos rovells per a decorar i els altres els piquem ben petits i els fiquen en un bol. Piquem també el pebrot, l'albergínia i les anxoves i ho barregem amb els rovells. Salem lleugerament, tenint en compte que les anxoves ja són força gustoses.

Farcim els ous amb aquesta mescla i ratllem els dos rovells reservats per a decorar-los. Els reservem a la nevera per a servir-los ben fresquets.




Ja veieu, sans i ben fàcils!


24 comentaris:

  1. quina bona recepta, així no els he prepara mai, m'ho apunto! un petó maca

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  2. Boníssims Eva!! A casa també ens agrada molt fer ous farcits de tant en tant i en els dies de caloreta encara més ;) Ja els provaré seguint la teva versió, perquè pinta molt bé!!

    Una abraçada bonica!

    ResponElimina
  3. Esta versión con escalivada también estará deliciosa y la encuentro más ligera que la opción atún-mayonesa.

    Saludos!

    ResponElimina
  4. M'agrada molt el plat! perquè els ous farcits m'encanten i l'escalivada potser encara més, així que les dues coses juntes ha de donar molt bon resultat. M'ho apunto!

    ResponElimina
  5. Així no els he tastat mai però no penso acabar l'estiu sense provar-los. Han de ser boníssims! Petons.

    ResponElimina
  6. M'apunto la recepta ja que a casa o els faig amb tonyina a l'estiu o amb carn a l'hivern però mai amb escalivada i la veritat és que m'ha encantat la idea!

    ResponElimina
  7. Quina bona idea farcir-los amb escalivada i es que encara venen de gust els plats fresquets.
    Petons.

    ResponElimina
  8. Una idea molt bona. Mai ho havia pensat :)
    petons

    ResponElimina
  9. Eva, que bons i originals !!! Me l'apunto
    Una abraçada !

    ResponElimina
  10. i tant que ve de gust, amb aquesta calor que fa!
    La combinació de l'escalivada amb les anxoves ha de quedar boníssima.

    ResponElimina
  11. EVA BONICA.... a part que deuen ser molt gustosos, magrada lo lleugers que son. Aixis dona gust menjarlos, saben que cap salsa grasa els acompanya.
    Una nova manera per a mi d'un farciment que no penso perdrem.
    BON DIUMENGE TRESOR :)))

    ResponElimina
  12. M'agrada!!! ara si corregint que fa molt lleig, jaja :)))

    ResponElimina
  13. Un plat ben senzill i molt bo. Me l' apunto!!

    ResponElimina
  14. Unos bocados deliciosos, me encanta como se ven, sin duda, para no dejar nada, me encantan!
    Un abrazo!!

    ResponElimina
  15. De vicio, si la escalivada me encanta , formando parte del relleno de los huevos todavía más. Que ricos, gran idea has tenido, reina.

    Besiness

    ResponElimina
  16. M'encanten els ous farcist , però amb escaliva no els hi fet mai ........Quedaran a pendents ja que tenen molt bona pinta.
    Petons

    ResponElimina
  17. Sencills pero boníssims....quina bona recepte ...a tenirla ben a ma.
    Petonets.

    ResponElimina
  18. Me parece de lo mas son diferentes ,pero me saben muy sabrosos.
    Besos!!

    ResponElimina
  19. Oh! que bons han d'estar! sempre els farceixo de tonyina... provaré aquests!

    ResponElimina
  20. Eva, molt bona recepta. Prenc nota que mai he fet així els ous farcits.
    Un petó i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  21. Quins ous farcits, que bons!!!!

    Petons

    ResponElimina
  22. M'ha agradat molt aquest farcit! Original
    Petons

    ResponElimina
  23. Quina cosa més bona i senzilla! No se m'hauria ocorregut mai. Prenc nota per fer-la a casa! Una abraçada! Anna de retallsdecuina.cat

    ResponElimina