Continuo amb les receptes estiuenques ja que el temps sembla que aguanta i encara en tinc alguna de pendent. Avui us porto uns ous farcits, jo sempre els he menjat farcits de tonyina, que m'encanten, però aquest cop m'he decantat per farcir-los d'escalivada, que ja us vaig explicar que la congelo per gaudir-ne tot l'any.
A veure què us semblen!
Ingredients (2 persones):
3 ous durs
1 pebrot escalivat
1 albergínia escalivada
3 anxoves
Passos a seguir:
Partim els ous per la meitat i separem la clara del rovell. Reservem dos rovells per a decorar i els altres els piquem ben petits i els fiquen en un bol. Piquem també el pebrot, l'albergínia i les anxoves i ho barregem amb els rovells. Salem lleugerament, tenint en compte que les anxoves ja són força gustoses.
Farcim els ous amb aquesta mescla i ratllem els dos rovells reservats per a decorar-los. Els reservem a la nevera per a servir-los ben fresquets.
Ja veieu, sans i ben fàcils!
quina bona recepta, així no els he prepara mai, m'ho apunto! un petó maca
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Nyam! Molt bons, Eva!
ResponEliminaBoníssims Eva!! A casa també ens agrada molt fer ous farcits de tant en tant i en els dies de caloreta encara més ;) Ja els provaré seguint la teva versió, perquè pinta molt bé!!
ResponEliminaUna abraçada bonica!
Esta versión con escalivada también estará deliciosa y la encuentro más ligera que la opción atún-mayonesa.
ResponEliminaSaludos!
M'agrada molt el plat! perquè els ous farcits m'encanten i l'escalivada potser encara més, així que les dues coses juntes ha de donar molt bon resultat. M'ho apunto!
ResponEliminaAixí no els he tastat mai però no penso acabar l'estiu sense provar-los. Han de ser boníssims! Petons.
ResponEliminaM'apunto la recepta ja que a casa o els faig amb tonyina a l'estiu o amb carn a l'hivern però mai amb escalivada i la veritat és que m'ha encantat la idea!
ResponEliminaQuina bona idea farcir-los amb escalivada i es que encara venen de gust els plats fresquets.
ResponEliminaPetons.
Una idea molt bona. Mai ho havia pensat :)
ResponEliminapetons
Eva, que bons i originals !!! Me l'apunto
ResponEliminaUna abraçada !
i tant que ve de gust, amb aquesta calor que fa!
ResponEliminaLa combinació de l'escalivada amb les anxoves ha de quedar boníssima.
EVA BONICA.... a part que deuen ser molt gustosos, magrada lo lleugers que son. Aixis dona gust menjarlos, saben que cap salsa grasa els acompanya.
ResponEliminaUna nova manera per a mi d'un farciment que no penso perdrem.
BON DIUMENGE TRESOR :)))
M'agrada!!! ara si corregint que fa molt lleig, jaja :)))
ResponEliminaUn plat ben senzill i molt bo. Me l' apunto!!
ResponEliminaUnos bocados deliciosos, me encanta como se ven, sin duda, para no dejar nada, me encantan!
ResponEliminaUn abrazo!!
De vicio, si la escalivada me encanta , formando parte del relleno de los huevos todavía más. Que ricos, gran idea has tenido, reina.
ResponEliminaBesiness
M'encanten els ous farcist , però amb escaliva no els hi fet mai ........Quedaran a pendents ja que tenen molt bona pinta.
ResponEliminaPetons
Sencills pero boníssims....quina bona recepte ...a tenirla ben a ma.
ResponEliminaPetonets.
Me parece de lo mas son diferentes ,pero me saben muy sabrosos.
ResponEliminaBesos!!
Oh! que bons han d'estar! sempre els farceixo de tonyina... provaré aquests!
ResponEliminaEva, molt bona recepta. Prenc nota que mai he fet així els ous farcits.
ResponEliminaUn petó i bon cap de setmana.
Quins ous farcits, que bons!!!!
ResponEliminaPetons
M'ha agradat molt aquest farcit! Original
ResponEliminaPetons
Quina cosa més bona i senzilla! No se m'hauria ocorregut mai. Prenc nota per fer-la a casa! Una abraçada! Anna de retallsdecuina.cat
ResponElimina