22 de novembre del 2018

Canelons de pernil i palets de cranc

No sóc una gran fan dels canelons tradicionals de carn. Sempre m'han agradat més els d'espinacs o els de peix, que a més porten molta menys feina! Els que us porto avui no són ni uns ni altres, sinó una alternativa fàcil i econòmica ideal per al dia a dia.

Us animeu a fer-los?





Ingredients (4 persones):
12 plaques de canelons
1/2 ceba
orenga
200 gr de palets de cranc
50 gr de pernil dolç a daus
100 gr de iogurt grec
400 gr de salsa de tomàquet
50 gr de formatge ratllat
oli d'oliva
sal

Passos a seguir:
Seguint les instruccions del fabricant coem les plaques dels canelons.
Tallem la ceba a trossos petits i els palets de cranc en juliana.
En  una paella amb una mica d'oli sofregim la ceba durant uns 4-5 minuts, hi afegim la carn de cranc i el pernil i continuem sofregint un parell de minuts més. Retirem del foc i esperem a que estigui a temperatura ambient, moment en què hi afegim el iogurt, una mica de sal i orenga i ho integrem tot bé.
Escalfem el forn a 200º mentre fem el muntatge dels canelons. Fiquem les làmines esteses sobre un drap de cuina net, hi repartim el farciment i els enrotllem. Cobrim el fons d'una safata de forn amb la meitat de la salsa de tomàquet, repartim els canelons per sobre i els cobrim amb la resta de tomàquet i el formatge ratllat.
Els fornegem durant 15-20 minuts i els servim.

** Recepta extreta de: Revistra Cocina fácil.

10 comentaris:

  1. Molt bona idea!! Aquest tipus de plats rapidets és el que ens fa falta :) I si a més donen a un dilluns o a un dimarts la sensació de ser diumenge... ja és increïble!!
    Bon cap de setmana Eva

    ResponElimina
  2. Me encanta, tiene una pinta fantástica...riquísimo!!

    ResponElimina
  3. ¡Interesante blog! Espero poder leer más contenido vuestro. ¡Me ha gustado mucho!

    ResponElimina
  4. Muy chulo el artículo, contiene información muy interesante, gracias por tu interés.

    ResponElimina
  5. Hace mucho tiempo que me interesa este tipo de post, muchas gracias me ha gustado mucho todo lo que has escrito.

    ResponElimina
  6. te explicas perfectamente, cada semana estoy atenta para ver si subís contenido nuevo.

    ResponElimina
  7. Te acabo de descubrir !!!! tienes un blog muy guay;gracias por compartirlo con nosotros.

    ResponElimina