Estrenem temporada nadalenca al blog, avui amb una recepta molt dolça i molt senzilla de fer, un torró de xocolata blanca i galetes Oreo. Si encara no us heu atrevit a fer torrons a casa us animo a fer-ho amb aquesta recepta o amb la del Torró cruixent de xocolata o el Torró de nata i pistatxos.
Ingredients (1 tauleta):
300 gr de xocolata blanca
80 gr de llet evaporada
12 galetes Oreo®
Passos a seguir (Thermomix):
Folrem amb paper de forn un motlle de torró o bé una carmanyola, caixa, etc, que tingui una forma similar a una tauleta de torró.
Posem la xocolata a trossos al vas i la rallem 8 seg/vel 10. Amb l'espàtula abaixem les restes de les parets i programem 5 min/50º/vel 2 perquè es fongui. Afegim la llet evaporada i mesclem 10 seg/vel 3.
Afegim les galetes tallades a quarts i mesclem amb l'espàtula. Fiquem la mescla al motlle que hem preparat, el tapem bé i el deixem refredar a la nevera durant almenys 4h.
Passos a seguir (tradicional):
Folrem amb paper de forn un motlle de torró o bé una carmanyola, caixa, etc, que tingui una forma similar a una tauleta de torró.
Desfem la xocolata al bany maria, remenant contínuament. Hi afegim la llet evaporada i l'integrem bé.
Afegim les galetes tallades a quarts i mesclem amb l'espàtula. Fiquem la mescla al motlle que hem preparat, el tapem bé i el deixem refredar a la nevera durant almenys 4h.
** Recepta extreta de: Cookidoo
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada