20 de desembre del 2018

Paté d'albergínia

Fa poc vaig coincidir amb una companya de l'institut i em va recomanar uns canelons de verdures que ella farà aquestes festes, perquè són vàries persones vegetarianes a taula. Els he provat (en breu els veureu) i vaig pensar que seria una bona opció donar-vos propostes aptes per a persones que són vegetarianes o veganes.

En aquesta entrada us porto un paté d'albergínies que he fet aquest matí, aprofitant unes albergínies escalivades que tenia al congelador. I a aquesta proposta us sumo la del paté de llenties vermelles, el paté de pebrot escalivat i la sobrassada vegetal.






Quatre dips que donaran color i sabor a la vostra taula, que poden acompanyar-se tan de torradetes com de verdures crues, que són molt senzills i saludables i que, a més, són aptes per tot tipus de dietes o estils de vida.

Ingredients:
2 albergínies escalivades
2 alls escalivats
2 c/s d'oli d'oliva
1 c/c de suc de llimona
sal
pimentó vermell

Passos a seguir:
Fiquem en un got la carn de les albergínies escalivades, els alls escalivats, l'oli, el suc de llimona i sal al gust i triturem. Provem el paté, rectifiquem de sal i llimona al nostre gust i el fiquem en un recipient per servir-lo. Moments abans de dur-lo a taula el reguem amb una mica d'oli i l'empolvorem, amb l'ajuda d'un colador, amb pimentó vermell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada