La inspiració m'ha vingut altre cop gràcies al llibre que vaig comprar per Sant Jordi, Los 22 minutos de Julius, i he adaptat una recepta d'allà amb els ingredients que tenia a mà. En 10 minuts he tingut un sopar de primera categoria!
Ingredients:
2 llesques de pa de motlle multicereals
mitja bola de mozzarella fresca
albergínia
tomàquets semisecs en oli d'oliva
sal
pebre
oli d'oliva
Passos a seguir:
Tallem l'albergínia a daus petits i la sofregim amb la sal, el pebre i l'oli. Quan estigui gairebé feta hi afegim els tomàquets secs en oli d'oliva tallats ben petits i deixem a la paella un parell de minuts.
Torrem el pa, fiquem sobre una llesca el sofregit i a sobre la mozzarella tallada a rodanxes. Tanquem el sandvitx i el mengem recent fet!
Un altre cop una recepta facilíssima i ràpida, ideal per variar una mica el típic entrepà o pa amb tomàquet. Espero que us animeu a provar-la!!
Ho han fet...
Gemma M. |
Ei boníssim, aquesta proposta d'en Julius no la coneixia,m'encanta el seu programa!! ja et copiaré la recepta!! petonets!
ResponEliminaUooo no em podria resistir, que bo! petons
ResponEliminaUn sandwitx de luxe per a sopar!! Lleuger, sa, fàcil de fer, elaborat i saborós! Ho té TOT! Petonets!
ResponEliminaOooh, què bo! Prometo provar-lo quan em refaci d'una maleïda gastroenteritis que m'està donant la tabarra....
ResponEliminacom diu la Carmeta Ho té tot!! quina pinta, només li posaria una mica de melmelada d'albergínia!! Ja ho sé, escombro cap a casa!! ;)
ResponEliminaHaha normal que escombris cap a casa, i segur que a més tens raó! ;-)
EliminaUn entrepà molt mediterrani i complet, Eva. M'agrada així calentó... Petons i bon cap de setmana.
ResponEliminaTot i que no soc amant de l'albergínia, a no ser que sigui arrebossada, crec que m'agradaria!
ResponEliminaGràcies, bonica!
Doncs jo, que sòc una boiga de l'albergínia, el pensó probar quan abans millor!!!! Te una pinta impresionant!!!!! i ha de ser deliciòs!
ResponEliminaAcabo de guardar-me aquesta recepta per a fer-la per sopar un dia d'aquesta setmana, em sembla molt original i ha d'estar boníssim!
ResponEliminaPetons!
oooo, amb el que a mi m'agrada l'alberginia. Una gran aportació noies, gràcies. petonets
ResponEliminaFa molt bona pinta aquest sandvitx!!
ResponEliminaLa combinació de mozzarella i albergínia deu ser ideal!
Petons!
M'anirà perfecte perquè ara vull que em torni a agradar l'albergínia!;)
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
Gràcies a tots pels vostres comentaris! i si, ben fàcil i bo, ja em direu si us heu animat a fer-lo!
ResponEliminaHola y muchas gracias por venir a visitarme al blog!!!
ResponEliminaLos bocadillos y sandwichs son una de mis perdiciones. Me apetecen en cualquier época del año, pero parece que ahora con una cervecita fresca sientan mejor, verdad???
El vuestro, con el pan de molletes, me parece perfecto ;)
Salu2. Paula
Eva: fantàstic amb l'albergínia!!!!! :) Una combinació ben bona noia!!
ResponEliminaM'encanta conbinar l'albergínia amb la mozzarel·la, has de ser boníssims aquests entrepans!
ResponEliminaHola!
ResponEliminaTienes un regalo en mi blog, en el post: Clásico tiramisú italiano.
Espero que te guste
Saludos ♡
Gracias Merceditas, vamos a verlo ahora mismo!!!
EliminaMEnuda pintaza Eva!
ResponEliminaasi da gusto tomar un sandwich, con sustantia y super rico, me ha encantado la combinacion de mozzarella y berenja, un besote
menuda pinta mas rica q tiene!!! se ve de lujo y muy sabroso
ResponEliminaGracias por vuestros comentarios. La verdad es que ahora que la berenjena está de temporada, esta es una receta genial! buena, sana y rápida ;)
ResponElimina