20 de juny de 2013

Raviolis fregits

Gairebé han passat dos mesos de Sant Jordi i encara no havia "estrenat" el llibre que vaig comprar: Los 22 minutos de Julius. Va costar-me força decidir-me quin llibre de cuina comprar, perquè anava amb la idea d'algun de postres, però al final aquest va guanyar per la senzillesa de les seves receptes, per l'ús d'ingredients corrents i per contenir tant entrants, com amanides, primers plats de carn, peix, i també postres, molt complert!!

Aquesta ha estat la primera recepta que hem decidit cuinar, ens va semblar força original i un cop feta, força bona, així que aquí us la deixo per si us animeu a provar-la.




Ingredients (2 racions):
1 paquet de raviolis de pasta fresca farcits de mató i albergínia (Mercadona)
250 ml de llet
1 llimona
pa ratllat
260 gr de tomàquet triturat
alfàbrega fresca
formatge parmesà
1 dent d'all
un polsim de sucre
sal
pebre
oli d'oliva

Passos a seguir:
Exprimiu la llimona per obtenir-ne el suc i afegiu aquest a la llet per tal de fer el sèrum de llet que utilitzarem per arrebossar. Barregem bé i deixem reposar durant 10 minuts.
Mentrestant fem la salsa de tomàquet. Posem oli en una cassola, hi afegim l'all laminat, el tomàquet triturat, la sal, el pebre, un polsim de sucre i força alfàbrega fresca (si no en teniu, podeu afegir alguna espècie que us agradi) i anem coient.
Banyem els ravioli al sèrum de llet i els passem pel pa ratllat. Els fregim en abundant oli a una temperatura moderada, perquè  no se'ns cremin. Els reservem a sobre de paper de cuina per a retirar l'excès d'oli.
Servim els raviolis empolvorats amb el formatge parmesà i acompanyats de la salsa de tomàquet.




Com veieu aquest plat no porta cap complicació i és força original. Els raviolis queden totalment diferents a com estem acostumats a menjar-los, ben cruixents i igualment sabrosos, així que us animo a provar-los!



12 comentaris:

  1. oh, quin invent!! Vas comprar un gran llibre, Eva! Això s'ha de provar, queda genial i és molt original!

    ResponElimina
  2. Una original manera de menjar-se els raviolis, tindre que provar-ho
    Petons

    ResponElimina
  3. No he tastat mai la pasta així, però veient com us ha quedat, m'ho repensaré!
    Molt bona proposta noies!

    Petons!

    ResponElimina
  4. Si que és original! Ho vaig veure fa temps en un bloc lo dels raviolis fregits i em va quedar les ganes de provar-ho, encara no ho he fet però algun dia segur que cau! petons

    ResponElimina
  5. Fantàstica recepta, m'encanta la pasta i sobretot si és farcida!
    Per cert el ruibarb a la Boquería l'he vist jo!

    xxx

    ResponElimina
  6. Fregir un ravioli....tipu xinès...pot estar bo!!! He de fer raviolis, fa temps que no en menjo!!!! Ptnts

    ResponElimina
  7. Aquesta recepta fa temps que la vaig veure en el seu programa i em vaig quedar amb ganes de provar-la, perquè té que ser deliciosa!! T'ha quedat de luxe!!! :P

    Petonets!

    ResponElimina
  8. Doncs, molt original!!! Els raviolis en si ja són bons però... fregits... han de ser una passada!
    Gràcies, boniques!

    ResponElimina
  9. Gràcies a tots pels vostres comentaris! Si, una gran inversió aquest llibre, és genial!! i totes les receptes són força fàcils i en principi ràpides, jo no tardo 22 minuts com en Julius però... que hi farem!! Si els proveu ja m'ho fareu saber. Un petonàs a tots i que passeu un gran cap de setmana de Sant Joan!!

    ResponElimina
  10. Oh, quin plat més senzill I què bo sembla! L'he de provar!

    ResponElimina
  11. Que original, molt bona idea! A veure si m'animo i ho provo (tinc una llista inacabable de plats que vull provar de fer, jejejeje).
    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també tinc una llista inacabable... i cada dia vaig sumant-hi coses ;-)

      Elimina