23 de juny del 2013

Còctel de llagostins amb meló

La Mercè, que ja ens va proposar fa uns mesos uns bombons de músic boníssims, ens ha tornar a enviar una recepta ideal per aquestes calors que han arribat així de sobte!

Un còctel de llagostins i meló molt fàcil i refrescant. De moment us deixem la seva recepta i foto, però sens dubte ben aviat podrem afegir la nostra perquè estem decidides a fer-la ;-) 




Ingredients (per a 4 persones):
12  llagostins
fulles d’amanida variada (1 bossa)
½ meló (podeu utilitzar 2 melons diferents  i quedarà  més vistós, el Cantaloup i el groc)
4 cullerades de maionesa
1  cullerada de quètxup
1 culleradeta de brandi o whisky
2 cullerades de suc de taronja
Sal
Palets de cranc

Passos a seguir:
Renteu els llagostins i els bulliu amb una mica de sal 1 o 2 minuts. Els escorreu i els deixeu en un bol amb gel. (també poden ser congelats, els de la Sirena bullits  surten molt bons.
Renteu  les fulles d’amanida, les sequeu i les saleu.
Obriu el meló, li traieu les llavors i feu boletes de la polpa.

Per a la salsa: barregeu en un bol la maionesa, el quètxup, el Brandi o whisky, el suc de taronja i una mica de sal. Removeu fins tenir una salsa homogènia  i reserveu-la tapada a al nevera (jo vaig provant i afegeixo una mica més d’algun ingredient fins trobar el gust que m’agrada).

I per finalitzar repartiu en plats l’amanida i els palets de cranc desfets, poseu a damunt els llagostins i les boletes de meló alternades i regueu amb la salsa. Ho podeu guarnir amb una mica de taronja.

2 comentaris:

  1. Aquesta amanida ens anirà de perles després del tip de coca de la revetlla. Bon dia de Sant Joan!

    ResponElimina
  2. Se ve deliciosa y muuuy fresquita!! Me encantan las recetas saladas con frutas. He probado los langostinos con piña, pero nunca con melón, me lo apunto :D
    UN beso!

    ResponElimina