Ingredients (per a 2 persones):
4 tomàquets mitjans
100 gr d'arròs
sal
salsa pesto
Per la salsa pesto:
90 gr de formatge parmesà
1 dent d'all
22 fulles d'alfàbrega
30 pinyons
oli d'oliva
sal
Passos a seguir:
Fiquem l'arròs en una olla amb força aigua amb sal i el bullim fins a tenir-lo al dente. El deixem refredar.
Mentrestant preparem la salsa pesto posant tots els ingredients menys l'oli a la picadora i picant-los. Hi afegim l'oli i ho lliguem bé.
Tallem la part superior dels tomàquets i amb una cullereta els buidem. Piquem la polpa a trossets petits, la salem i la barregem amb l'arròs i la salsa pesto al gust. Ja només falta farcir els tomàquets i deixar-los a la nevera per a menjar-los fresquets.
Espero que us agradi! Bon profit!
Tienen una pinta estupenda!
ResponEliminalos he visto muchas veces, pero nunca me decidi a hacerlos, la verdad es que tiene que ser una combinaicon muy rica! un besote
Mmmmm m'encanta la recepta! Molt sana i a més, bonissima!! Mmmm saps que li afegiria jo?? Palitos de cangrejo!! Mmmm que bo!!! M'agrada molt la foto! Petons
ResponEliminaEstupendu, tu! Crec que en faré, ara fa molt temps que no faig tomàquets farcides i, com bé dius, ara n'és l'època. T'ho copio!!!
ResponEliminaAmb la de tomates que tenim a l'hort! Ja ho crec que ho provaré! Això sí, el meu pesto sense parmesà, el formatge i jo no som gaire amics. Petons.
ResponEliminaAiiiii a mi el formatge m'encanta!! però vaja, a la meva parella no, gens, en fi, gustos per a tots XD. Igualment pots provar-los i farcir-los del que més t'agradi, admeten gairebé de tot!
EliminaQuina bona recepta, i ben fresqueta entra super bé! M'ha encantat! petons
ResponEliminam'encanten!! ara que els tomaquets estan a la seva plenitud! genials! petons
ResponEliminaQuè bons. Això arregla un sopar :)
ResponEliminapetons
Fantástica combinación! Hago a menudo los tomates rellenos de arroz, pero nunca los he probado con pesto. ¡No sé cómo no se me ha ocurrido ya que tienen que estar espectaculares!
ResponEliminaUna receta de cabecera para el verano.
Un besito
Gràcies a tots pels vostres comentaris. De veritat que és una recepta fresqueta i bona, a més podeu farcir-los amb els ingredients que més us agradin: tonyina, ou dur, potes de cranc, pernil dolç... en fi, la imaginació al poder!
ResponElimina