Aquesta setmana us he ensenyat al facebook la meva primera súper collita de mores, dos quilos i mig en total! N'he fet la meitat en melmelada, n'he deixat unes quantes a la nevera i la resta les tinc congelades. Aniré fent cosetes amb totes les propostes que m'heu donat ;-).
Fa unes setmanes, però, vaig comprar una safata de gerds i em vaig estrenar amb una recepta amb fruits del bosc. A veure què us sembla!
Ingredients (6 persones):
1 làmina de pasta de full
200 ml de nata per muntar
200 gr de xocolata blanca
150 gr de gerds
sucre llustre per empolvorar
Passos a seguir:
Desenrotlleu la làmina de pasta de full sobre el mateix paper que la cobreix i talleu-la en 18 porcions del mateix tamany. No fa falta que els separeu, poseu directament el full sobre la safata del forn i fornegeu a 200º durant uns 15 minuts. Deixeu refredar sobre una reixeta per tal que no s'humitegin i ens quedin ben cruixents.
Per preparar el farcit poseu la nata en un cassó i escalfeu-la fins al punt d'ebullició, moment en què podeu incorporar la xocolata blanca trossejada. Remeneu fins que es desfaci del tot, fiqueu aquesta mescla en un bol i deixeu-la a la nevera durant almenys 1 hora. Passat aquest temps bateu aquesta crema amb unes barilles elèctriques fins que agafi una consistència cremosa.
Fiqueu aquesta crema dins una màniga pastissera i repartiu-la per damunt de la meitat de les porcions de la pasta fullada. Repartiu per sobre els gerds i tapeu amb la resta de la pasta fullada. Empolvoreu amb el sucre llustre i reserveu a la nevera fins al moment de consumir.
El contrast entre la dolçor de la xocolata i l'agredolç dels gerds és una delícia. Ja m'explicareu!!
L'original l'he vist a: Lewis, Sara. 200 recetas para postres. Barcelona: Blume, 2010.
Ooooh, quins pastissets més temptadors! I dos quilos i mig de mores, quina passada! Espero impacient les receptes que facis. Petons.
ResponEliminaGràcies Chus! ja tinc una altra recepta amb mores preparada, i va sortir força bona, aviat la comparteixo, un petó!
EliminaMmmmmmm uns pastissets bonissims!! Aixo si.. un pecat, perque seria menjar-ne un rere l'altre!! Que bo! Petons,
ResponEliminaMolt bons i fàcils de fer, Eva! Els de crema són els meus preferits!! I amb els gerd hi dónes categoria.
ResponEliminaAhir vaig veure una recepta molt semblant amb nata i nabius (em smebla) però claríssimament em quedo amb aquesta ja que m'entusiasma molt més el punt de la xocolata blanca!!
ResponEliminaBoníssims
Quina salivera! És un berenar perfecte! I la xocolata amb gerds és genial!
ResponEliminaQuina delícia, i què fàcils de fer!
ResponEliminaT'han quedat ideals, ara mateix em menjaria un!
Petons!
Fàcils de fer i molt bons, jo em quedo amb els de crema Ummm
ResponEliminaPetons
Hola Eva, quants dies, ja torno ha estar per aquí!!! Quina recepta tan bona i senzilla, la veritat és que la pasta de full, és molt agraïda i dona molt de joc. Què bo!!! Petons.
ResponEliminaQualsevool cosa que porti xocolata blanca és un èxit assegurat! I si a més inclous el gerds pel mig, ja és el millor del millor! Em sembla una recepta estupenda! Ha d'estar boníssim!
ResponEliminauna abraçada! em quedo per aquí com a seguidora!
Laura
Ohhh aquest farcit té que ser tota una delícia!! petons
ResponEliminaCon chocolate blanco uhmmmmmmmm mi debilidad!!, que placer llevarsela a la boca, reina.
ResponEliminabesines
Hola Eva! Encantada de conocerte y gracias por venir a mi blog, yo también me quedaré por aquí para verlo todo! Un beso, estos hojaldres tienen un peligro...madre mía qué buenos!
ResponEliminaBienvenida Núria, y gracias por quedarte! Nos leemos, un beso!
EliminaAbsolutamente irresistibles. Para el café tiene que ser una auténtica delicia!!!
ResponEliminaquñe delicia de bocado!
ResponEliminame encantan las frambuesas, que con el choco y el hojaldre deben quedar irresistibles. un besote
Gràcies per venir a la meva cuina, jo també em quedo aquí per veure les teves rreceptes.
ResponEliminaAquests pastisets et fan quedar com una reina.
Petons.
Benvinguda i gràcies per venir al nostre blog. Ens llegim, un petó!
EliminaQuins pastissets tan bonics! I originals, amb la xoco blanca. A mi m'encanta!
ResponEliminaMarta
Que pastelitos más buenos y sencillos de preparar. Acabo de conocer tu blog y con tu permiso me quedo como seguidora y te invito a visitar mi blog.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Bienvenida Montse! acabo de devolverte la visita ;). Nos leemos, un beso!
EliminaUns pastissets exquisits!!! Petonets!
ResponEliminaQue bona la pasta de full, i amb porcions petites queda molt millor.
ResponElimina