Ingredients (6-8 unitats):
2 plàtans madurs
1 ou
150 ml llet
1 cullerada d'essència de vainilla
1 c/c de llevat químic
150 gr de flocs d'avena
50 gr de gotes de xocolata sense sucre
c/c: cullerada de cafè
Passos a seguir:
Pelem els dos plàtans, els fiquem en un bol i amb l'ajuda d'una forquilla els aixafem bé fins a fer-los puré. Afegim l'ou, la llet, la vainilla, el llevat i l'avena, mesclem i deixem hidratar durant uns minuts.
Escalfem el forn a 180º amb calor a dalt i baix.
Passats uns minuts afegim les gotes de xocolata i les mesclem. Repartim la mescla en 6-8 motlles metàlics de magdalenes, sense paper, i fornegem durant 20 minuts.
La textura, al no tenir farina, no té res a veure amb un muffin o magdalena tradicional, queden una mica gomosos però passat el primer moment... t'hi acostumes perquè són boníssims!
A mi m'encanta ficar-los uns 5 segons al microones a màxima potència abans de menjar, així la xocolata es desfà i són encara més bones ;)
Quina pintassa ara hauré de deixar madurar molt els plàtans.
ResponEliminaEm va de perles, aquesta recepta!! No tardaré gaire en fer.les!!! Bones i saludables!!! Petó
ResponEliminaNo sóc d'instagram però de muffins amb avena molt! I si, sembla mentira que amb plàtans gairebé bons per llençar es puguin preparar coses tan bones, oi?
ResponEliminaNoia per cert, el blog fa anys i organitzo un sorteig de melmelades si t'interessa!
Petons!
Palmira