La carn que més consumim a casa és la de pollastre, i per variar una mica últimament estic provant noves receptes. Aquesta de nuggets ens ha agradat tant que ja l'hem feta vàries vegades, congelen genial i a més fets a casa i cuits al forn són una opció força sana.
Ingredients (12 unitats de mida gran):
400 gr de pit de pollastre
1 c/c de sal
1 c/c d'all en pols
1 c/c de julivert sec
200 gr de pa ratllat
120 gr de formatge d'untar
70 gr de llet
1 ou
Passos a seguir (Thermomix):
Tallem el pollastre en trossos de 3x3 cm i els posem al vas, amb la sal, l'all i el julivert i ho piquem 5 seg/vel 7.
Afegim 100 gr de pa ratllat, el formatge d'untar i la llet i mesclem 10 seg/vel 7. Retirem la mescla del vas i la dividim en porcions de la mida d'una nou, donem forma de bola i tot seguit l'aixafem per aconseguir la forma dels nuggets.
Batem l'ou en un bol i fiquem els 100 gr restants de pa ratllat en un plat. Arrebossem cada nugget amb ou i pa rallat i els disposem en una safata de forn folrada amb paper de forn.
Fornegem a 200º uns 20-25 minuts i servim.
A nosaltres també ens agraden molt els nuggets i fets al forn...més saludables i còmodes de fer!
ResponEliminaGràcies per la recepta!
Petonets,
Olga