Les patates són un acompanyament molt econòmic, sofert i bo per als plats del dia a dia, així que avui us porto una versió saludable de les patates deluxe de la famosa cadena de fastfood tots haureu provat en alguna ocasió.
Són molt fàcils de fer i no tenen res a envejar a les originals, estan delicioses. A més podeu jugar amb les espècies, afegir-ne de noves o ficar-ne més d'una o altra segons les vostres preferències.
Ingredients:
600 gr de patates de la mateixa mida
2 c/s d'oli d'oliva
sal
3 c/p de pa ratllat
1/2 c/c d'all en pols
1/4 c/c de pebre negre mòlt
1 c/c de pimentó vermell
c/s = cullera sopera
c/p = cullera de postres
c/c = cullera de cafè
Passos a seguir:
Escalfem el forn a 200º.
Mentrestant netegem bé les patates amb un raspall, ens les menjarem amb la pell. Les assequem i les tallem a grills de la mateixa mida. Els fiquem en un bol i hi afegim l'oli i la sal al gust i mesclem bé amb les mans perquè totes s'impregnin.
En un recipient petit mesclem el pa ratllat amb les espècies i ho repartim per sobre de les patates, tornem a mesclar bé amb les mans.
Folrem una safata de forn amb paper de forn i repartim per sobre les patates, intentant que no quedin superposades. Les fornegem durant uns 15 minuts, retirem la safata, les girem, i les fornegem durant uns 5-10 minuts més, fins que comencin a daurar-se.
Ja les tenim a punt per servir!
A mi m´agraden però estic segura que la versió casolana encara molt més!
ResponEliminammm m'agrada molt la idea de fer patates delux saludables! en prenc nota! una abraçada
ResponEliminaLes fem a casa molt semblants i saps qué? Mai sobren! Queden milt millors que les normals i es que no hi ha res com les coses fetes a casa!
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana!
Palmira