Després d'estar, altre cop, força temps sense publicar torno per deixar aquí guardada una recepta que ja no pot faltar a casa nostra, la dels gofres integrals que hem batejat com a "Glòria", perquè és de qui vam aprendre a fer la recepta a través d'un directe al seu deliciós instagram @musttrybcn.
Seguiu-la si no us voleu perdre les millors recomanacions gastronòmiques de Barcelona i sobretot del barri de Gràcia, a més de les seves pròpies receptes, no us deixaran indiferent!
Ingredients (6 unitats):
- 1 plàtan madur
- 1 ou gran
- 185 gr de farina integral
- 1 c/s cacau pur
- 310 ml llet
- 1'5 c/p suc de llimona
- 1 c/c essència de vainilla
- 1'5 c/c llevat químic
- 1/2 c/c bicarbonat
- 1/4 c/c sal
- 4 preses de xocolata 85% de cacau, trossejades
Passos a seguir:
Preescalfem el forn a 180º amb calor a dalt i baix.
En un bol fiquem el plàtan trossejat i el xafem bé amb una forquilla. Hi afegim tots els ingredients humits i ho mesclem. En un altre bol mesclem tots els ingredients secs i els afegim al bol anterior, integrant bé la mescla.
Greixem els motlles (els meus són de silicona) i els omplim amb la massa. Els fornegem durant 15 minuts i els deixem refredar sobre una reixeta. Si us els voleu menjar amb un toc cruixent, podeu passar-los per la torradora.
Serviu-los amb fruita fresca i xarop d'auró, o amb el que més us agradi.
Es conserven perfectament al congelador, i es poden descongelar a la nevera, a temperatura ambient o directament a la torradora. És un recurs genial per fer uns esmorzars de cap de setmana de luxe sense tenir gens de feina!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada