13 d’octubre del 2024

Vinagreta de nous

Un plat molt habitual a casa són les amanides i, tot i que acostumem a amanir amb oli d'oliva, vinagre i sal, de tant en tant provo alguna vinagreta nova per donar-los un toc especial.

La d'avui és ben senzilla, amb ingredients que acostumem a tenir a casa i perfecta per qualsevol tipus d'amanida. A més les nous aporten moltes propietats a nivell nutricional. Us animeu a provar-la?



Ingredients:

  • 100 g de nous pelades
  • 20 g de vinagre
  • 1 c/c de sal
  • 1 polsim de pebre negre mòlt
  • 100 g d'oli d'oliva

c/c: culleradeta de cafè


Passos a seguir (tradicional):

Trossegem les nous ben petites. Les fiquem en un pot de vidre hermètic i hi afegim el vinagre, la sal, el pebre i l'oli d'oliva. Tapem el pot i mesclem enèrgicament.
L'utilitzem al gust per amanir les nostres amanides preferides.


Passos a seguir (Thermomix):

Posem les nous al vas i les trossegem 3 seg / vel 5.
Hi afegim el vinagre, la sal, el pebre i l'oli d'oliva i mesclem 20 seg / vel 2.
Guardem la mescla en un pot hermètic i l'utilitzem al gust per amanir les nostres amanides preferides.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada