La única pega que l'hi fico és que si no el guardes a la nevera està una mica massa tou... però té fàcil solució, no? Com a motlle he utilitzat un brick de llet tallat a una alçada d'un centímetre i mig aproximadament, així que no serveix com a excusa que no teniu motlle ;)
Som-hi!
Ingredients (1 tauleta):
100 gr. de xocolata negra
150 gr. de xocolata amb lletPassos a seguir:
En un cassó hi fiquem la xocolata trossejada i l'oli i ho desfem a foc mig-baix remenant sovint i procurant que no se'ns cremi. Un cop estigui ben desfet i integrat ho retirem del foc i deixem que perdi escalfor durant uns 15-20 minuts.
Mentrestant folrem un motlle amb paper film.
Passat aquest temps afegim l'arròs inflat a la xocolata, ho barregem bé i ho fiquem al motlle, prement-ho una mica amb una espàtula per tal que quedi ben distribuït i uniforme. El tapem amb paper film i el reservem a la nevera unes hores per tal que es prengui.
Venga! que només estem a mitja tarda i teniu temps de passar pel súper, us animeu a fer-lo??
Recepta extreta de: Azúcar con amor
L'han fet...
Anabel |
Després del de crema, el meu torró preferit,
ResponEliminapetonets
Es molt bona idea fer-lo amb oli, més sà i segur que també molt bo.
ResponEliminaPetons.
Ostres doncs em sembla que ho provaré ja que no sembla massa complicat. Ha de ser ben bó i si és 'light'... fa de bon menjar!! ;)
ResponEliminaEva T'ha quedat molt bé,millor que el de compra, jo no se si el faré però li he passat l'enllaç a una amiga que segur que ho prova.
ResponEliminaUna abraçada
Un torró bonissim i facilissim. Els torrons fets a casa son molt mes bons i saludables que els comprats. M'agrada que no dugui saïm, fet amb oli encara mes sa. El meu fill en faría un llepa-dits d'això. Besades guapa
ResponEliminaÑammm... o mes ben dit crec-crec....que boooo :))))
ResponEliminasuchard de lo millor! petons
ResponEliminaEl meu torró preferit quan era una cria. T'ha quedat genial!
ResponEliminapetons
Ei Eva, quina bona pintaaaa! Jo aquest any els he fet de xixona, però tinc moltes ganes de fer-ne de xocolata!!
ResponEliminaPetons!
Quins records, aquest torró cruixent! I molt millor si no duu llard de porc, més saludable. Encara no m'he posat a fer torrons, aquest té molt bona pinta i sembla molt senzill. Me l'apunto. Petons.
ResponEliminamés sa i fet a casa, segur que més bo! Ara, a casa segur que no arribaria a Nadal, je je je...
ResponEliminaFantàstica la idea del brick de llet Eva, me l'apunto!! I el resultat es veu boníssim i si a sobre és més sa, genial!!
ResponEliminaUn petonet guapa!
No solamente estamos en reposteras por europa si no que ahora compartimos premio :)
ResponEliminaMe gusta esta idea de un turrón casero libre de grasa de cerdo, es una opción más ligera y para mi gusto más deliciosa.
ResponEliminaSaludos!
Te ha quedado espectacular, me encanta como se ve, muy muy apetecible!
ResponEliminaUn abrazo!
T'ha quedat genial i ha d'estar boníssim! Llàstima d'haver comprat aquest any, perquè sino el faria a casa! Una abraçada!
ResponEliminaUn dels bàsics per aquest Nadal! Diuen que és el torró pels nens, però a qui no li agrada?
ResponEliminaBones Festes!