Ingredients:
650 gr de carabassa
300 gr de moniato
1 ceba gran
3 pastanagues
2 pomes
1 culleradeta de curri
oli i sal
aigua
opcional: llavors de sèsam
Preparació:
Tallem la ceba a trossos mitjans i la fiquem a l'olla que farem la crema amb una mica d'oli a sofregir.
Passats uns 4-5 minuts afegim la carabassa, el moniato, les pastanagues i les pomes tallats a daus. Remenem una mica i ho cobrim amb aigua. Afegim la sal i la culleradeta de curri i ho fem bullir a foc suau durant 13-15 minuts.
Triturem amb el minipimer i ja ho tenim llest per servir.
Podeu decorar la crema amb unes llavors de sèsam, de carabassa, una mica de formatge, uns trossets de pa torrat o fregit... al vostre gust!
Dos entrades seguides amb propostes amb carabassa, un producte de tardor que dóna molt joc a la cuina. En quins plats l'utilitzeu vosaltres?
L'han fet...
Judith |
mmm... a mi m'encantaria, la combinació carbassa-moniato-poma-curri és moooooolt del meu gust. Apuntada!
ResponEliminaaquesta combinació l'he de preparar ben aviat, ha de quedar suau però amb una mica de toc exòtic, apuntada!
ResponEliminaPetons,
Palmira
Una bona combinació. La he tastada semblant, però sense moniato.
ResponEliminaPetons.
Seguro que me gusta, las cremas en general hay pocas que no me agraden y esta combinación de sabores me parece estupenda. El toque de curry me ha gustado!!
ResponEliminaBesitoss
deliciosa i nutritiva! es bonissima aquesta crema! petons
ResponEliminaIdò jo com en ajoan, tambè ho som molt fan del curry, però a mes a mes hi has posat una mescla de ingredients que m'encanta, el boniato em xifla. Una crema boníssima. Segur!!! Besades
ResponEliminaHo provaré!!! Tinc carabassa, m'agrada posar pera o maçana a les cremes i el curry ens encanta!!! Una gran combinació!!!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Une altre que m'apunto maca!!!
ResponEliminaBon dimecres!!! :))))
Que delicia !!!! Tiene un color precioso !!!
ResponEliminaUn abrazo
Miguel
lareposteriademiguel.com
Deliciosa crema y la combinación perfecta. Un beso!!
ResponEliminaEstas combinaciones con la calabaza son geniales y ademas quedan muy buenas.
ResponEliminapeto
Me encanta la crema de calabaza y con esta combinación de ingredientes seguro que está más rica todavía. Un beso!
ResponEliminaUn dels meus plats preferits, provaré de posar-hhi curri, m'ha agradat la idea! petonets
ResponEliminaUna crema deliciosa, me encantan los ingredientes, y ahora con el calor que hace es lo que mas apetece!!
ResponEliminaUn abrazo!
Una combinació boníssima!! amb el curri li dones un toc diferent, a mi m'encanta!
ResponElimina