Quan vaig veure la foto d'aquest plat no vaig tardar ni dos dies a fer la recepta a casa. El resultat és una tapa original i amb un contrast de sabors que són una delícia!
A més així cuino la carabassa d'alguna manera diferent a la tradicional crema de carabassa que faig tant sovint ara que comença a fer fred.
Ingredients:
6 rodanxes de carabasa (d'uns 5 mm d'ample)
1 ceba gran
sucre
3 anous
formatge gorgonzola
nata o llet evaporada
sal, oli
Passos a seguir:
Tallem a la ceba a llunes i la fiquem en una paella amb un rajolí d'oli a foc fluix. Quan ja comenci a estar transparent hi afegim mitja cullerada de sucre perquè caramelitzi. Reservem.
En un cassó hi fiquem el formatge gorgonzola i una mica de nata o llet evaporada. Escalfem i remenem fins que el formatge es fongui i s'integri en una salsa. Reservem.
Fem la carabassa a la planxa, uns 3-4 minuts per cada costat.
Per emplatar fiquem les rodanxes de carabassa, repartim la ceba per sobre, fiquem una mica de salsa de formatge i decorem amb mitja anou.
Què? no us vénen ganes de provar-la ja? Nosaltres repetirem segur!
L'original l'he vista a: Anita cocinitas.
Uuummm.... sí senyora! original i ben bona!!!
ResponEliminaUna abraçada
Però que bona ha de ser!!! Molt original, Eva!!! La carabassa dóna per a tant....oi???
ResponEliminaPetonets i bon cap de setmana!!!
Olga
Semblen mini pizzes amb base de carbassa.
ResponEliminaM'agrada molt aquesta idea.
Petons.
Nena... quina recepta tan deliciosa!!!
ResponEliminaUn dia d'aquests me la prepararé per sopar, perque tots els ingredients que porta m'encanten.
BEN ORIGINAL i SA!!!!
Gracies bonica, que tinguis un bon dissabte!!! :))))
Aquesta tapa, minipizzeta o mos de carbassa em sembla deliciós...i queda apuntat perquè n'he arribat a ser una fanàtica de la carbassa!!!!
ResponEliminaTenen un aspecte fantàstic, semblen pizzes petitones però amb massa 100% sana.
ResponEliminaSegur que a casa cauràn ben aviat!
Una abraçada i bon cap de setmana,
Palmira
Muy buen aperitivo,buena combinación y bien bueno¡¡
ResponEliminaPeto
Això ha d'estar boníssim... com aperitiu, o com sopar... deliciós!
ResponEliminapetons
Quina combinació tan apetitosa!
ResponEliminaquina bona idea!! es genial per un sopar lleugeret! apuntat que tinc una carbassa enorme que no se que fer-ne! petons
ResponEliminaI ara!! Q es aquesta delicia! Ummm! X favor! Ja estic babejant, quina forma mes original d cuinar una carbassa, jo, com vosaltres, només la feia servir x fer cremetes, dons no trigaré en tastarla d'aquesta manera, ha d'estar boníssima! Ptonets
ResponEliminaMolt bo i original!!!
ResponElimina