El resultat ens ha encantat i per tant el repetirem!
Ingredients (16 unitats):
1 paquet d'obleas de La Cocinera
1/2 pebrot escalivat
1/2 albergínia escalivada
1/2 ceba gran o 1 de petita
scamorza affumicata o mozzarella (jo he utilitzat scamorza i el toc fumat és genial, si el trobeu proveu-lo!)
per pintar-les: llet o ou
per decorar-les (opcional): llavors de rosella, o de sèsam...
Passos a seguir:
Tallem la ceba ben petita i la sofregim en una paella a foc lent fins que trasnparenti. La fiquem en un bol i hi afegim el pebrot i l'albergínia també trossetas. Salpebrem al gust.
Farcim les crestes amb una cullerada d'aquesta mescla, fiquem una mica de formatge a sobre i tanquem fent pressió amb una forquilla perquè no se'ns escapi el farciment al coure-les. Les pintem amb la llet o l'ou i les decorem amb les llavors de rosella.
Les fornegem a 180º durant uns 20 minuts i ja les tenim llestes.
Què bé que surten a vegades les improvisacions, oi? però només a vegades! ;)
Ho han fet...
Judith |
Tienen una pinta buenísima, y, aunque no controlo mucho el catalán, pero las imágenes lo dicen todo y el traductor de google también ayuda jejeje un abrazo!!!!
ResponEliminaMiriam
www.whatisinthefridge.tumblr.com
Tot el que sigui masa i farciment m'encanta!!!; i amb aquestos ingredients tan sans, encara mes.
ResponEliminaESTUPENDAS LES TEVAS CRESTES EVA!!!
Bona setmana bonica :)))
una proposta original i molt bona! El toc del fumat del formatge ha de quedar super bé amb l'escalivada... sobretot si és feta al forn, ja que li donarà el punt de brases que no té ;)
ResponEliminaAquesta traducció no la coneixia pas jo :o)
ResponEliminaEm sembla una proposta genial pel memòries d'aquest mes, no sé si arribarem a temps per fer una recepta nova però segur que la propera vegada que sobri escalivada prepararem aquestes crestes.
Molt bona setmana,
Palmira
Jo també les faig al forn.
ResponEliminaUn farciment que ja ho crec que m'agrada, per no ferles sempre de tonyina.
Petons.
Ostres però quina proposta tan bona! Me l'apunto que a casa l'escalivada ens agrada molt, així que el memòries d'aquest mes ens va de conya!
ResponEliminaPetons!
Nyam que bones!! Jo en alguna ocasión hi he posar formatge de cabra i... queden delicioses! A la propera hi posaré mozzarella o scamorza, que com dius li ha de donar un toc fumat boníssim!!
ResponEliminaUna abraçada guapa!
Doncs una idea molt bona!!!! Apuntada!!! :)
ResponEliminaPetons guapa!
Ara mateix me'n menjaria unes quantes..... m'apunto la idea, han d'estar de vici...
ResponEliminaUna abraçada !
Las improvisaciones tienen un peligro, que luego intentas repetirlas y no salen igual, jajaja. Qué ricas estas empanadillas, aunque la escalibada está tan buena que no hace falta mucho más, verdad?
ResponEliminaUn beso guapetona, que tengas un semana estupenda!
Quina magnifica proposta amb formatge!! i al forn! unes empanadilles de les que a mi m'agraden! petons
ResponEliminaMe encanta la escalivada y como relleno para las empanadillas me parece delicioso! bicos
ResponEliminaQue maravilloso relleno para estas ricas empanadillas, la escalivada me vuelve loca. Mil besicos cielo
ResponEliminaVeig que t'has estimat mes posar Obleas que Hòsties, hagues impresionat a mes d'un jajajaja. M'encanta la proposta d'avui. Es un bocatti di cardinalli. Besos guapa
ResponEliminaM'agrada molt aquesta variant de menjar l'escalivada! A mi m'agrada de totes formes i presentada així em sembla que també!! ;) miraré de trobar i provar l'scamorza (no ho havia sentit mai!).
ResponEliminaPtons!!
Mmmm....que bones, mai m'havia plantejat posar escalivada per farcir empanadilles! He vist el repte fa poc, ojalà tingui temps de participar-hi! Algún dia haig de provar farcir-les amb alguna verdura o algun ingredient que o sigui tonyina o carn picada!!
ResponEliminaMuy buena propuesta y original con ese toque fumado del queso.
ResponEliminapeto
Gran idea apuntadíssima...a casa encanta el farcit i el continent...o sigui que s'ha de provar! Petonarros!
ResponEliminaOhhh! Q bones!! Amb un farciment com aquest deuen estar super saborosses aquestes , "Hòsties" ? Jajaja! Jo! Xq les meves amigues no cuinen com vosaltres dues? Snif, snif! Ptonets
ResponEliminaQué empanadas tan deliciosas, el relleno es riquísimo y te han quedado con muy buena pinta. Otra idea que de tu blog que espero poner en práctica.
ResponEliminaSaludos!!
Estas me las apunto yaaaa !!! Me encantan, la combinación me parece de lo más acertada !!!
ResponEliminaUn abrazo
Miguel
lareposteriademiguel.com
M'encanten! Ideals per picnic, per casa, per sempre!
ResponEliminaPetons i moltíssimes gràcies per les teves aportacions.
una bona idea per sopar!!!! gràcies guapa per les receptes!!! petonets
ResponElimina