Us pot servir bé per prendre-la per postres, per utilitzar-la en elaboracions dolces o per acompanyar la carn.
Ingredients:
1 kg de pomes
1 cullerada sopera de sucre morè
150 ml d'aigua
Passos a seguir:
Pelem i tallem les pomes a trossos del mateix tamany. Fiquem l'aigua, el sucre i les pomes en una cassola i ho fem bullir a foc suau durant uns 25 minuts. Els últims minuts anem remenant i vigilant que no s'enganxi.
Ho triturem amb el minipimer i ja la tenim llesta.
En breu us ensenyo per a què l'he utilitzada! Feliç final de diumenge!
És un recepta que serveix per un munt de plats!!! I la de pera també és moooolt bona! Petons!
ResponEliminaPer menjar a cullerades. Ara ens toca esperar el pastís que has fet amb la compota.
ResponEliminaPetons.
Ja tinc ganes de veure el pastis! La compota m'encanta per acompanyar plats de porc i pel foie, molt bona recepta! Un petó bonica!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Boníssima feta a casa! Jo fins i tot la faig al microones...
ResponEliminaI si és per salat, hi poso una mica de ceba sofregida.
Ja tinc ganes de veure el pastís ;)
A l'hora del postre, hem vindría molt be un platet de la teva compota.
ResponEliminaUna abraçada maca :)))
Ara ens deixes amb la intriga...molt bona la compota casolana... !
ResponEliminaAquesta recepta em recorda el meu germà, que ell és un enamorat de la compota de poma desd que era petit :)
ResponEliminapetons
Senzillament boníssima... per menjar-se-la a cullerades.... a mi no em duraria pel pastís... jiijiiiii...
ResponEliminaUna abraçada!
Laura (cuinarperalsmeus)
Així a cullerades no hi ha millor postre per mi!! I a més com és una base per moltes coses sempre està bé tenir-ne una mica a casa ... tot i que a casa no dura mai molt dies, ups, hores!!!
ResponEliminaMolt bona setmana!
Palmira
m'agrada molt aquesta compota.
ResponEliminaA la tardor que hi ha menys varietat de fruita la faig com a postres
Buenisima la compota asi y seguro que quedara genial en el pastel
ResponEliminapeto
Fàcil i deliciosa aquesta compota! A mi m'encanta per combinar amb plats com dius, tant dolços com salats, la prepararé segur!
ResponEliminaUn petonet!!
Esta compota se ve deliciosa!! de manzanas podemos utilizarla para muchos platos.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
La meva mare ja està fent per a aprofitar les pomes que va portar del poble.
ResponEliminaBoníssima!
Petons