A punt d'entrar de ple a les festes nadalenques us porto unes trufes de mascarpone ideals per a acompanyar el cafè d'algun dels àpats d'aquests dies. Jo les he fet de mida petitona perquè tot i estar ben tips se'n pugui menjar almenys una, i són tan fàcils i ràpides de fer que si us hi animeu aquesta nit mateix podeu provar-les ;-)
Les he tret del blog La Cuina de casa, que molts de vosaltres coneixereu i als quin o us recomano de veritat que el visiteu, és genial! És una recepta que fa temps que tenia guardada i m'ha vingut perfecta per aprofitar el repte d'aquest mes de Memòries d'una cuinera dedicat a les trufes.
Som-hi!
Ingredients:
24 melindros durs
250 gr de mascarpone
200 gr de xocolata negra
1 raig de licor
per arrebossar: coco ratllat, cacau pur
Passos a seguir:
Triturem els melindros fins a obtenir-ne farina. Fonem la xocolata al bany maria o al microones a baixa potència per tal que no se'ns cremi. La barregem amb els melindros i hi afegim el mascarpone i un rajolí de licor. Ho mesclem bé fins que quedi ben integrat i reservem a la nevera durant almenys una hora perquè agafi cos i sigui més fàcil formar les trufes.
Fem les boletes i les arrebossem amb coco ratllat i cacau pur (o el que vulgueu, clar!).
Les guardarem a la nevera fins aproximadament 1 hora abans de consumir. Unes mossegadetes delicioses!!
Des d'aquest raconet us desitjo unes molt Bones Festes i un Feliç 2015!!
Que ricas!!! Me encantan.
ResponEliminaQue pases Felices Fiestas
Besos
Cocinando con Montse
BON DÍA DE NADAL BONICA!!!
ResponEliminaI amb aquestas TRUFAS... EXCELENT!!!
Una abraçada plena de carinyo :)))
Conxita
Mmmmmm, quines trufes mes bones i mes fàcils. M'els guardo per fer un día d'aquestes festes, que m'han encantat. Bones Festes!!!! Muaks
ResponEliminaQue buenas y son perfectas para acabar dulcemente las comidad festivas¡¡
ResponEliminaBones festes i bon any Nou
petons
Mmmm, què bones, el mascarpone m'encanta. A més són fàcils i ràpides de fer. Perfectes per les sobretaules d'aquestos dies. Petons.
ResponEliminaAquests segur que no duren gaire a casa! Quina delícia! Molt bones festes!! Una abraçada!
ResponEliminaQue bones i que ben presentades, m'encanten les paperines son molt nadalenques,
ResponEliminaFeliç any nou!
Són boníssimes les trufes... per als àpats nadalencs i per als no nadalencs ;-)
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Tenen una pinta espectacular i han d'estar boníssimes!
ResponEliminapetons
A mi aquestes son les que més m'agraden, com més senzills siguin els ingredients més bones acaben quedant, no cal recargolar-se. Tenen molt bona pinta, segur que el gust a xocolata és super potent, i de la mateixa manera que s'utilitzen melindros es deuen poder utilitzar restes de magdalenes o pa de pessic, va genial per aprofitar-lo^^
ResponEliminaBon nadal y feliz any nou maques!
¡Se me hace la boca agua! Es la segunda vez que veo estas trufas en los últimos días y muero de ganas por hacerlas en casa
ResponElimina¡Feliz y dulce 2015!
http://losdulcessecretosdecuca.blogspot.com.es
genials! Són unes trufes molt fàcils de treballar, per això m'agraden tant.
ResponEliminaQue tinguis un 2015 ple de felicitat!
unes trufes boníssimes Eva. Moltíssimes gràcies per participar al Memòries. Petonets i bon any ;)
ResponEliminaOhhh! Una versió de trufes brutal! El mascarpone i la xocolata són irresistibles! Petons!
ResponEliminaHola Eva no les havia vist mai així, guardaré la recepta a la carpeta "per provar", se m'acumula la feina! Gràcies per la recepta :)
ResponEliminaAnna