Ja vaig utilitzar-la per fer les hamburgueses de quinoa i espinacs, i com que ens va agradar tant ara l'he fet amb unes verdures sofregides, l'elaboració no pot ser més fàcil.
Ingredients:
verdures, les que més us agradin o les que tingueu, jo he ficat:
carabassó
albergínia
ceba
pebrot verd
pebrot vermell
pel toc picant (opcional): chile sec o salsa Tabasco
quinoa (50 gr per persona)
Passos a seguir:
Netegem i tallem totes les verdures a trossos més o menys del mateix tamany, i en una olla o paella amb una mica d'oli les fiquem totes juntes a foc fort durant uns 5 minuts i les anem remenant sovint.
Passats els 5 minuts les salem, abaixem el foc i les deixem sofregir durant uns 10-12 minuts més. Jo en aquest pas he afegit una mica de chile perquè m'agrada donar-li un toc picant, però això va al gust de cadascú ;)
Per altra banda preparem la quinoa seguint les instruccions del fabricant, en el meu cas durant 15 minuts amb el doble de volum d'aigua que de quinoa.
Per servir fiquem en un plat un fons de verdures, repartim la quinoa per sobre i acabem amb un raig d'oli d'oliva.
Un plat nutritiu, sa, fàcil i bo, no se li pot demanar més!
L'han fet...
Judith |
Anna i Hèctor |
Un àpat ben bó i complert, tens tota la raó toca fer bondat en previsió de tot el que s'està apropant!
ResponEliminaBon diumenge!
Palmira
Un plat sà i que està molt bó.
ResponEliminaSeràn uns díes de molt menjar els que vindràn, ara ens hem de cuidar una mica.
Petons.
M'encanta aquesta combinació amb verduretes. No deixo de sentir meravelles de la quinoa tot i que no la he provat mai i em pica molt la curiositat. Li tinc prou ganes però les poques vegades que la he vist a la venta sembla ser que es bastant cara... Crec que tard o d'hora la compraré i la cuinaré així. Aquest plat amb verdures es el que més he vist amb aquest cereal, i té boníssima pinta!
ResponEliminaD'aquesta setmana no pasa que preparo QUINOA; i es que la tinc allá arraconadeta i dono prioritat als arrossos i aixó no pot ser.
ResponEliminaBONA PROPOSTA MACA!!!
A gaudir del día :)))))
Se ve estupendo y completo, yo todavía no he probado la quinoa, a ver si la pruebo, que seguro que está muy bueno.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
M'encanten aquestes ensalades de quinoa, em resulta molt agradable al paladar i combinat amb qualsevol verdura trobo que es mel. Per fer bonda abans de festes, es perfecte. Una abraçada forta
ResponEliminaBoníssima i ben versàtil la Quinoa, oi? :) Realment és un plat ben complert i m'encanta el toc picantet!!!
ResponEliminaUna abraçada
Senzill, sa i super bo!
ResponEliminaMolt saludable! I el toc de Tabasco, genial!
ResponElimina