L'altre dia vaig trobar una massa d'empanada al congelador i aprofitant que havia d'encendre el forn vaig fer una empanada amb coses que tenia per la nevera. Ja sabeu com de fans en som d'aquest tipus d'aperitius, al blog teniu vàries opcions com l'empanada de tonyina, l'empanada gallega, l'empanada d'espinacs i gambes i la de xampinyons i ou, què bones totes!
Ingredients:
1 massa per a empanada de La Cocinera
100 gr de formatge feta
500 gr d'espinacs frescos
2 grans d'all
un grapat de pinyons
oli d'oliva i sal
Passos a seguir:
Preescalfem el forn a 200º.
Rentem els espinacs, els escorrem i els saltegem en una paella amb oli juntament amb els alls picats. No els hem de tenir gaires minuts, just que redueixin. Els salem, afegim els pinyons i reservem.
Estenem la massa per a empanada i repartim sobre la meitat de la base (deixant un dit de marge als costats) la mescla d'espinacs i pinyons. Repartim per sobre el formatge feta trossejat. Tanquem l'empanada prement amb els dits i doblegant-la.
Fem un forat d'aproximadament un centímetre al centre de l'empanada, per tal que el vapor pugui sortir. Fornegem durant 20 minuts o fins que vegem que agafa el color daurat.
Quina recepta d'aprofitament més bona! Les empanades a casa ens agraden totes però tenen el seu perill és que mai n'hi ha prou :o)
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana,
palmira
Les empanades son ideals per aprofitar cosetes que tenim a la nevera.
ResponEliminaJo ara menjaría un bon troç d'aquesta que ens ensenyes.
Petons.
Quina empanada més ben parida! Vamos que els espinacs amb pinyons li donen categoria.
ResponEliminaFa una pinta deliciosa i m'encanta la combinació de formatge, espinacs i pinyons! quina gana que m'has fet agafar. Una abraçada
ResponEliminaNoia, quina empanada més bona! Les d'espinacs....m'encanten!
ResponEliminaPetonets i bona setmana, Eva!
Olga
Está tan rica así la empañada!!
ResponEliminaBesitos
Blanca
Té una pinta deliciosa, m'encanten les empanades farcides de verdures. Tinc una al blog molt similar de feta y espinacs o bledes pero feta amb massa filo d'aquesta cruixent. Es veu que es una receta grega molt típica. En tot cas es una combinació que m'encanta, es veu deliciosa <3
ResponEliminaMe l'apunto! aquesta combinació d'espinacs i feta és irresistible! Segur que ha desaparegut en un tres i no res! Un petonet!
ResponEliminaQue rica tu empanada querida amiga, las espinacas me gustan de todas las formas y como tu las has utilizado me encantan. Mil besicos tesoro
ResponEliminaAvui m'he deixat inspirar per la teva empanada! He fet servir massa d'Strudel i també ha anat bé! Merci! :D
ResponEliminaPetons guapa!
La faig, sense el formatge , a casa en tinc un que no en menja, i ens agrada moooolt!!!!
ResponEliminaPtnts
Glòria
Molt del meu gust!! Què bé ens va tenir masses congelades per imprevistos i no imprevistos... petons!
ResponEliminaostres quina bona pinta!! el formatge feta em torna boja!! però que té el formatge que és tan addictiu?! i si , la combinació amb espinacs sempre és un encert!! te la compro!!! petons
ResponEliminaUi, les panades, panadons i empanades d'espinacs... Em fan perdre el món de vista! Molt bona, aquesta!
ResponElimina