Ingredients (16 unitats):
50 gr d'oli d'oliva verge extra
la pela de mitja llimona
1 cullerada sopera d'anís en gra
180 gr de farina de força
10 gr de llevat fresc
70 gr d'aigua
20 gr d'anís (licor)
1 cullerada sopera de llavors de sèsam
15 gr de sucre
un polsim de sal
50 gr de sucre
Passos a seguir:
En un cassó escalfem l'oli d'oliva i hi fregim la pela de la llimona, un cop fregida hi afegim l'anís en gra, retirem la pell i reservem fins que es refredi.
En un bol gran fiquem la farina, fem un espai al centre i hi esmicolem el llevat, afegim l'oli amb l'anís i la resta d'ingredients. Ho pastem bé fins a obtenir una massa homogènia, li donem forma de bola i la deixem reposar en un bol greixat durant 1h o fins que doble el seu volum.
Preescalfem el forn a 220º amb calor a dalt i baix. Tallem la massa en 16 porcions d'uns 20 gr i en fem boletes. Les deixem reposar durant 5 minuts i amb el corró les aplanem fins a deixar-les ben fines. Empolvorem amb sucre i les col·loquem en una safata folrada amb paper de fornejar.
Fornegem durant uns 7-8 minuts o fins que estiguin daurades. No us despisteu que en un moment es cremen!!
** Recepta extreta de: Pan con Webos Fritos
Queden tan bones que es millor comparti-les per no menjar totes les que hin ha davant teu.
ResponEliminaPetons.
Això si que és mèrit...amb la feinada que deus tenir i tens temps de fer coques...unes coques delicioses que segur faré ben aviat! Una abraçada!
ResponEliminaBoníssimes!! Tenir-ne per mi una temptació...petons
ResponEliminaM'encanten les coques d'anís... peró per mi són tot un perill perque quan començo... jejeje
ResponEliminaPetons
Palmira
Qué ricas, madre mía, estas en mi casa duran medio minuto, jajaja. Unas tortas deliciosas, de verdad me han dado ganas de hacerlas ya mismo!
ResponEliminaBesitos
Mmm doncs jo n'he menjat en alguna ocasió però en desconeixia la recepta. Quina pinta més deliciosa que fan! una abraçada
ResponEliminaHas dit anís? M'encanten! Deuen ser ben addictives!
ResponEliminaPetonets, Eva!
Olga
Anís!!!!! M'encanten i no les he fet mai encara per por a menjar-les totes jo sola :))))
ResponEliminaPetons bonica
Quina temptació aquestes coques d'anis!!! M'imagino com devia olorar tota la cosa després d'enfornar-les!! I semblen molt fàcils de fer! Aquestes me les apunto!! Petonets, maca!!
ResponElimina