1 d’agost del 2018

Gaspatxo de paraguaians

Després d'un juliol de mandra total pel que fa al blog arriba un agost d'allò més calorós que obliga a buscar receptes hidratants i refrescants, com la que avui us porto.

És una versió de gaspatxo que incorpora fruita i que fa que sigui més suau, també podeu fer un gaspatxo de síndria o si no us agrada el tomàquet un fals gaspatxo de meló i poma.






Ingredients (6 racions):
1kg de tomàquets madurs a trossos
25 gr de ceba tendra
10 gr de pebrot verd
1/2 gra d'all (sense el germen)
45 gr d'oli d'oliva
15 gr de vinagre de Xerès
300 gr de paraguaians (pelats i sense os, a trossos)
1 c/c de sal

c/c: culleradeta de cafè

Passos a seguir (Thermomix):
Fiquem al vas els tomàquets, la ceba, el pebrot i l'all i triturem 1 min/vel 10.
Afegim l'oli, el vinagre, els paraguaians i la sal i triturem 3 min/vel 10. Reservem a la nevera i servim ben fresc.


Passos a seguir (tradicional):
Fiquem tots els ingredients menys l'oli i el vinagre en un processador d'aliments o batedora americana i batem fins que quedi una crema ben fina. Afegim l'oli i vinagre i continuem batent fins que emulsionin. Reservem a la nevera i servim ben fresc.

1 comentari: