Es pot acompanyar de verdures crues, de torradetes, de pa integral, de pa pita tallat a traingles... o simplement com a acompanyament d'un plat principal.
Ingredients:
1 c/p de tahini
1 gra d'all
1/2 c/p de suc de llimona
1 c/p de julivert fresc picat
oli d'oliva
1/2 c/c de sal
c/p: cullerada de postres
c/c: cullerada de cafè
Passos a seguir:
Fiquem al vas de la picadora l'all sense el gèrmen, el julivert, la sal, l'albergínia pelada, el suc de llimona i el tahini i triturem.
Servim en un bol, regat amb un raig d'oli d'oliva. Queda més bo si el fem unes hores abans de servir-lo, fins i tot el dia abans.
Potser el rei dels dips vegans ! I amb un pà de pagès ben torradet... màgic!
ResponEliminaBon cap de setmana,
Palmira
Delicioso paté, está muy bueno. Con unas tostaditas para untar queda riquísimo.
ResponEliminaBesoss
Tant fàcil de fer com bo!!!
ResponElimina