Seguim amb les receptes fetes amb carabassa per aprofitar aquesta hortalissa que està acabant la seva temporada. Després de la proposta dolça de les tortitas de carabassa avui us proposo un plat de pasta, senzill i de sabor suau, que podeu potenciar (com he fet jo) empolvorant una mica de xili picant per sobre.
Ingredients (4 persones):
- 350 gr de macarrons
- 250 gr de carabassa
- 1 ceba
- 200 ml de llet evaporada o nata per cuinar
- oli d'oliva, sal i pebre
- 75 gr de formatge ratllat
- flocs de xili (opcional)
Passos a seguir:
Pelem la ceba, la tallem ben petita i la sofregim en una paella amb una mica d'oli d'oliva, fins que estigui transparent. Tallem la carabassa a daus petits i els afegim a la paella. Ho deixem coure fins que es desfaci, moment en què afegim 200 ml de llet evaporada o nata, sal i pebre al gust i seguim coent uns minuts més. Un cop llesta la triturem per deixar-la ben fina.
Bullim la pasta seguint les instruccions del fabricant, i un cop cuita la mesclem amb la salsa i el formatge ratllat. Podem afegir una mica d'aigua de la cocció si la salsa ha quedat massa espessa.
Opcionalment, i per donar-li una mica de contrast, podem empolvorar amb flocs de xili per sobre.
**Recepta extreta de: Cocina fácil Lecturas
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada