Fa més de dos anys vaig publicar una Nutella saludable feta a base de carabassa, molt bona, però des que vam descobrir aquesta versió de crema de cacau de Chef Bosquet no n'hem fet altra!
Molt més similar a les comercials i només amb bons ingredients, és una bona alternativa per donar-se un caprici de tant en tant.
Ingredients:
- 45 g de dàtils (remullats en aigua calenta durant 10 minuts)
- 45-55 g de l'aigua d'hidratar els dàtils
- 45 g de mantega d'avellanes
- 15 g de cacau pur
Passos a seguir:
Fiquem tots els ingredients en una trituradora o processador d'aliments i triturem bé fins a obtenir una crema amb textura untable.
Guardem en un pot hermètic a la nevera i consumim en 7-10 dies.
** Recepta extreta de: Chef Bosquet. El placer de comer sin remordimientos: mis recetas más brutales. Barcelona: Planeta, 2021. 978-84-670-6091-1.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada