La proposta d'avui és molt senzilla i versàtil, una espècie d'amanida tèbia o freda que us pot servir com a plat únic o com acompanyament. A més podeu deixar-la preparada amb antelació pel que és ideal per als dinars de tàper a la feina.
La cuinem?
Ingredients (4 persones):
- 12 ous de guatlla
- 400 gr de patates per coure al microones
- 4 alls tendres
- 1 c/s de vinagre de poma
- 1 c/s de mostassa
- 1 c/s de mel
- 2 c/s d'oli d'oliva
- julivert picat
- sal i pebre
Passos a seguir:
Coem les patates seguint les instruccions de l'envàs i les reservem. També coem els ous en aigua bullint, durant 4 minuts. Els deiem refredar una mica, els pelem i els reservem.
Per fer la vinagreta mesclem en un pot amb tapa els alls tendrets tallats ben fins amb el vinagre, la mostassa, la mel, l'oli i sal i pebre al gust i ho emulsionen bé.
Pelem les patates, les tallem a trossos i les mesclem amb la vinagreta. Repartim per sobre els ous tallats per la meitat i repartim per sobre una mica de julivert picat.
Es pot menjar a temperatura ambient o fred de la nevera, com més us agradi!
** Recepta extreta de: Cocina fácil Lecturas, núm. 311
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada