Tenia una caixa de cassoletes, més conegudes com tartaletes, i fullejant una revista de cuina vaig veure una crema de préssec que em va inspirar a gastar-les. Amb les quantitats que us fico em van sortir 16 mini cassoletes i 4 vasets individuals, una altra manera genial de presentar unes postres.
Ingredients:
500 gr de préssec en almívar
120 ml de nata per muntar
120 gr de formatge d'untar
crocanti d'ametlla
Passos a seguir:
Escorrem l'almívar del préssec i reservem dues meitats per a decorar. La resta els trossegem i els fiquem al vas de la batedora juntament amb el formatge, i ho triturem bé fins a obtenir un puré cremós.
Montem la nata, que ha d'estar ben freda, amb unes barilles elèctriques. La incorporem al puré de préssec a poc a poc i amb moviments envoltants per tal que no perdi volum.
Repartim la crema a les cassoletes, gots o recipients que tinguem i la reservem a la nevera unes hores. Just abans de servir fiquem a sobre crocanti d'ametlla i un trosset de préssec per a decorar.
Un altre postre fàcil, ràpid i refrescant!
M'encanta aquest postre!!!! Molt fàcil i boníssim!! T'han quedat unes tartaletes precioses......
ResponEliminaPetons,
Olga
Evaaaa!!! Qué buena idea esto de hacer un postre con base de tartaletas...y de melocotón nada menos...en serio, me encanta!
ResponEliminaLa crema tota sola ja em sembla sensacional.
ResponEliminaI presentada amb les tartaletes, queda super fi i elegant ;)
ostres quina bona pensada de postre! que booo
ResponEliminaUn postre molt llaminer!! Petonets!
ResponEliminaSuper fàcil i super bo!!! ha de quedar bonissim!! m'apunto la recepta i espero poder fer-la aviat!!!
ResponEliminaApa quin postre o berenar de luxe!!!
ResponEliminaFacilet y resultó.
PETONETS TRESOR,i BONA SETMANA :))))
Nena! Què bo ha d'estar això!
ResponEliminaUi per ara que ve la calor fresquet aquest postrre ha de estar deliciós , la presentació de les tartaletes m'encanta. !
ResponEliminaUna abraçada
Unes postres d'allò més bones, i amb una presentació molt original en les tartaletes!
ResponEliminaBen fàcil i refrescant, ja ho pots ben dir!
Petons!
Veo que todavía no hemos empezado la dieta, jajaja. Pues a mi me parece genial, yo la he empezado hace una semana, pero me la he saltado varias veces al día, jajaja. Estoy por hacerme estas tartaletas, que tengo volovanes y se me está antojando... jajaja
ResponEliminaMe encanta el melocotón, así que para mi un dulce genial!!
Un beso guapísima, que tengas una buena semana!
M'has donat un genial idea! tinc préssec en almívar que faig cada estiu, les postres d'aquest divendres de festa (el sant) seran aquestes!
ResponEliminaqueda apuntada! bona setmana!
Què bo!!! això ho haig de tastar !!
ResponEliminaUna abraçada
Que bones que tenen de ser, t'han quedat perfectes.
ResponEliminaT´ha quedat una textura suau i cremosa. Tenen una pinta fantàtica. Ara en menjaria un parell. Besades fortes
ResponEliminaFàcil, rapid i bo!!!!
ResponEliminaUuuuuummmm què bo!!! M'encanten tant la versió cassoletes como la del got :)
ResponEliminapetons
Quina idea tant bona amb les tartaletes! I que bo!! petons
ResponEliminaQue buenas!!! Un postre estupendo y así en tartaletas queda genial.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Les vaig veure al facebook i ja vaig adonar-me que podien ser MOLT perilloses!!! ;)
ResponEliminaUna abraçada
Bona pinta, bones bones bones... me les apunto!
ResponEliminaPTNTS
DOlça