A veure què us semblen!
Ingredients (per a 2 persones):
2 llesques de pa de pagès
1 albergínia
1 tomàquet
salsa pesto
mitja bola de mozzarella
Passos a seguir:
Tallem l'albergínia a rodanxes d'un centímetre d'ample aproximadament i les salem. Les fem a la planxa durant uns tres minuts cada costat i les fiquem sobre el pa. Posem per sobre una mica de salsa pesto, el tomàquet tallat a rodanxes fines, la mozzarella també tallada fina i una mica més de pesto.
Ho gratinem al forn durant uns 5 minuts i llestos, a sopar!!
Sempre acabo dient que la recepta és fàcil, però estareu d'acord amb mi que aquest cop ho és de forma exagerada, no????
La recepta original l'he vist a: Pickford, Louise. 200 recetas vegetarianas. Barcelona: Blume, 2012.
Ho han fet...
Anabel |
mmm!! Aquesta torrada la faré avui mateix. Que bona, molt bona combinació d'ingredients! I mediterrània 100%
ResponEliminadic el mateix, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! m'encanta! i més ara que vaig més cap a lo vegetarià! a veure què en surt!
ResponEliminaGràcies, boniques!!!
M'encanta que penseu com jo: mmmm!!! i és que així estava, en sèrio!! així que feu-la i jutgeu vosaltres mateixes. Un petó a les dues!
ResponEliminaHe deixat rastre com un cargol!! encara no he tancat la boca, quina salivera! aquesta torrada s'ha de tastar!
ResponEliminaHa ha, doncs ja saps, mans a l'obra!! gràcies pel comentari ;)
EliminaMe encanta la berenjena, y esa torrada debe de estar ideal.
ResponEliminaBesos
Miguel
lareposteriademiguel.com
Gracias Miguel, la verdad que si que está muy rica! y si lo acompañas de cualquiera de tus postres... total!!
EliminaHola! Moltes gràcies per la recepta. Anava per google buscant què fer en unes albergínies que m'havien donat. Fa poc que m'he independitzat i encara no tinc moltes idees. Aquesta me la apunte!!
ResponEliminaM'alegro que et sigui útil la recepta, i et deixo l'enllaç d'una altra que segur que t'encantarà, les albergínies a la parmesana: http://cuinantentrellibres.blogspot.com.es/2014/10/alberginies-la-parmesana.html
Elimina