Amb pasta fullada ja he fet vàries combinacions que us aniré explicant, però de moment avui us porto uns triangles farcits de crema de pebrots del piquillo, a veure que us semblen!
Pebrots del piquillo
Olives verdes sense pinyol
1 làmina de pasta de full (millor rectangular)
1 bola de mozzarella
sal i pebre
Passos a seguir:
Posem a la picadora les olives verdes i els pebrots del piquillo i ho trinxem ben fi. Ho salpebrem i reservem.
Tallem la bola de mozzarella a trossets.
Agafem la làmina de pasta de full i la tallem a triangles. A cada triangle hi fiquem un trosset de mozzarella i una cullerada de la crema de pebrots, i ho precintem bé amb l'ajuda d'una forquilla.
Anem ficant els triangles farcits a sobre d'una safata de forn folrada amb paper de forn i els pintem amb ou. Si en teniu podem ficar a sobre unes llavors de sèsam, per exemple.
I al forn preescalfat a 180º durant 10-15 minuts o fins que els veguen daurats.
Com veieu les quantitats són una mica a ull, però no hi ha problema. Si us sobra crema podeu aprofitar-la per untar unes torradetes, per afegir-les a un sofregit, com a salsa per un plat de pasta... teniu moltíssimes opcions!
Ja veieu que continuem amb receptes ben fàcils de fer perquè us animeu a fer-les vosaltres també ;-)
Fins la propera!!!
Ho han fet...
Judith |
Boníssims!!!
ResponEliminaSi, ho estan, de veritat! i molt senzills de preparar!
EliminaHan de ser molt bons, amb la cremeta de pebrots. Bona idea i innovadora.
ResponEliminaOh si, ho son!! i per un aperitiu són genials, perquè pots fer-ne de moltes clases. Ja aniré ficant altres que faig i que sempre agraden ;)
EliminaMoltes Felicitats, us he nominat pel premi Best Blog!!!!
ResponEliminahttp://lacapsetadelsmeustresors.blogspot.com.es/
Moltíssimes Gràcies Sandra! Quina il·lusió!!! :)
EliminaSi els aperitius són així d’espectaculars, com seran els altres plats....
ResponEliminaM’agrada aquest bloc i ja teniu una altra seguidora
Una abraçada
Moltíssimes Gràcies pel teu comentari Dolors!
EliminaJa li he posat l'ull al teu pastís de mousse de pinya, ha d'estar boníssim!! El faré ben aviat.
Et vaig seguint! :)