11 d’abril del 2013

"Tortitas" de carabassó

Una genial idea per menjar verdura i fer-ho a gust, és se'ns dubte cuinar unes "tortitas" de carabassó! Estan boníssimes!! No teniu excusa per no fer-les ;)


Ingredients:
400 gr de carabassó
1 ou
70 gr de farina
30 gr de formatge parmesà ratllat
1 culleradeta de llevadura química
Oli d'oliva
Sal

Passos a seguir:
Primer de tot, ratllem el carabassó a sobre d'un escorredor. Li afegim sal i el deixem 20 minuts així per a que vagi traient l'aigua. Si volem, podem accelerar el procés fent una mica de pressió sobre el carabassó.

A continuació batem l'ou i el posem en un bol, incorporem el carabasso ratllat i barregem els ingredients una mica.

Després afegim la llevadura a la farina i també ho barregem. Ho incorporem al bol amb el carabassó i l'ou i afegim el formatge. Ho barregem tot de nou, ja per última vegada, fins que quedi una massa uniforme.

Finalment, posem una paella amb oli al foc (a foc normal) i anem posant la massa tot creant les "tortitas". Amb l'ajuda de dues culleres soperes podem anar donant-les-hi forma.

Per acabar, esperem a que les "tortitas" es fregeixin i les anem deixant a sobre d'un paper absorbent.

Espero que les proveu de fer!! :)


L'original d'aquesta recepta l'he vist a: Las Recetas de MJ




11 comentaris:

  1. oh, quina bona pinta! M'encanta l'afegit de parmesà que hi has posat. Una bona manera de menjar verdura, sí! Petons

    ResponElimina
  2. Realment tenen un aspecte magnífic. Han de ser un bon sopar!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies!! Doncs si que estan molt bones i fàcils de fer!!

      Petonets :)

      Elimina
  3. Respostes
    1. Apunta apunta Gemma :)) Ja m'explicaràs si les fas eh!

      Elimina
  4. Mmmmm ara me les menjaria!!!! Que bones que són!!!! a casa triomfen sempre, és més, les demanen!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs ja que hi som... me lo pido!! jeje
      Be les haurem de probar de fer, no?? muuaakss

      Elimina
    2. Si!! Fes-les!! Ja ens explicaràs :)

      Elimina
  5. No hauria pensar mai que es podia fer amb el carbassó ratllat sense cocció prèvia, quina bona idea!
    Tinc un carbassó a la nevera jijiij ho puc intentar per sopar!
    Petonets maques:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mireia, si les fas no te n'arrepentiràs! ja ens ho faràs saber ok? Un petó!!

      Elimina