Ingredients:
400 gr de carabassó
1 ou
70 gr de farina
30 gr de formatge parmesà ratllat
1 culleradeta de llevadura química
Oli d'oliva
Sal
Passos a seguir:
Primer de tot, ratllem el carabassó a sobre d'un escorredor. Li afegim sal i el deixem 20 minuts així per a que vagi traient l'aigua. Si volem, podem accelerar el procés fent una mica de pressió sobre el carabassó.
A continuació batem l'ou i el posem en un bol, incorporem el carabasso ratllat i barregem els ingredients una mica.
Després afegim la llevadura a la farina i també ho barregem. Ho incorporem al bol amb el carabassó i l'ou i afegim el formatge. Ho barregem tot de nou, ja per última vegada, fins que quedi una massa uniforme.
Finalment, posem una paella amb oli al foc (a foc normal) i anem posant la massa tot creant les "tortitas". Amb l'ajuda de dues culleres soperes podem anar donant-les-hi forma.
Per acabar, esperem a que les "tortitas" es fregeixin i les anem deixant a sobre d'un paper absorbent.
Espero que les proveu de fer!! :)
oh, quina bona pinta! M'encanta l'afegit de parmesà que hi has posat. Una bona manera de menjar verdura, sí! Petons
ResponEliminaGràcies Marina :) Petonets!
EliminaRealment tenen un aspecte magnífic. Han de ser un bon sopar!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Gràcies!! Doncs si que estan molt bones i fàcils de fer!!
EliminaPetonets :)
Que bones, també me les apunto!
ResponEliminaApunta apunta Gemma :)) Ja m'explicaràs si les fas eh!
EliminaMmmmm ara me les menjaria!!!! Que bones que són!!!! a casa triomfen sempre, és més, les demanen!!
ResponEliminaDoncs ja que hi som... me lo pido!! jeje
EliminaBe les haurem de probar de fer, no?? muuaakss
Si!! Fes-les!! Ja ens explicaràs :)
EliminaNo hauria pensar mai que es podia fer amb el carbassó ratllat sense cocció prèvia, quina bona idea!
ResponEliminaTinc un carbassó a la nevera jijiij ho puc intentar per sopar!
Petonets maques:)
Mireia, si les fas no te n'arrepentiràs! ja ens ho faràs saber ok? Un petó!!
Elimina