Ingredients:
1 massa per a empanada de la Cocinera
200-250 gr de xampinyons
80 gr de pavo brassejat
2 ous
1 ceba
oli i sal
Passos a seguir:
Pelem la ceba, la tallem petita i la sofregim en una paella amb una mica d'oli fins que comenci a daurar-se. Hi afegim els xampinyons laminats i ho coiem tot junt a foc mig durant uns 10 minuts.
Preescalfem el forn a 200º. Estenem la massa per a empanada i repartim sobre la meitat de la base la mescla de ceba i xampinyons. Per sobre hi repartim el pavo brassejat i hi trenquem dos ous, els salem i tanquem l'empanada prement amb els dits i doblegant-la.
Fem un forat d'almenys un centímetre al centre de l'empanada, per tal que el vapor pugui sortir. Aquest cop vaig utilitzar un tallador petit de galetes en forma de cor... Fornegem durant 20 minuts o fins que vegem que agafa el color daurat.
Ja us he dit que a casa ens encanten aquest tipus de preparacions oi? Si voleu més idees al blog també podeu trobar-ho l'empanada de tonyina i l'empanada d'espinacs i gambes, què bones!
L'han fet...
Anabel |
Ben fàcil i ben bona!! ;)
ResponEliminaAnna
M'agrada!! I la penso provar perquè quan veig receptes aptes per portar al tupper i que es poden menjar fredes (no tenim microones a la feina) doncs m'encanten!! :) per variar va molt i molt bé!!!
ResponEliminaEs una bona opció per sopar, ben plena de farciment i amb molt de sabor.
ResponEliminaPetons.
Amb aquest farcit tenim un sopar ben bó i apanyat!
ResponEliminaI sempre fico els ous ja cuits a l'empanada però hauré de fer com ho mostrs avui!
Petons i bona setmana,
Palmira
deliciosa empanada, me encanta la pinta! un beso
ResponEliminaUuuuuaaaaauuuuu!!! Quin farcit més original i bo!!!!!
ResponEliminaPetonets i.......bona setmana,Eva!
Olga
bonissima combinació! jo les empanades les faig amb hojaldre! m'encanta aquesta massa. La d¡'empanada encara l'he de tastar! petons
ResponEliminaMi querida amiga, te ha quedado una empanada deliciosa, ese relleno me ha encantado. Mil besicos cielo
ResponEliminaCada vegada que em passo per aquí a veure't, pens amb no escriura paraules mallorquines extranyes però em costa jajajaja Ara pensava que aquí es "pavo" li deim "endiot" I clat, t'anava a dir, quin farcit mes bo de xampis i endiot però després he pensat que per ventura no utilitzau aquesta paraula. Be, a lo que anava, m'encanta aquesta panada. Boníssima. Besos guapa
ResponEliminaL'empanada també és ben versàtil eh? admet de tot!! boníssima amb aquest farcit! petons
ResponEliminaUna maravillosa empanada ,debe de estar de muerte rico rico .
ResponEliminaBesos!!
Me chiflan las empanadas y este relleno no lo he probado, me lo anoto.
ResponEliminaOtra empanada tambien muy buena y original esta combinación, pinta muy bien¡¡
ResponEliminapeto
mira que he tomado empanadas pero con ese relleno ninguna! y tiene que estar buenisimo, me la apunto que quiero probarla! bicos
ResponEliminaQuina bona pinta! Amb els ous i tot plegat, queda molt bé! Sóc fan de les empanades, m'encanten.
ResponEliminaPer cert, potser ja t'ho havia dit però m'agrada molt el canvi d'imatge del blog, t'ha quedat molt xulo!
Marta
A mi marido le encantan las empanadas rellenas con huevos, son muy gustosas y vistosas. Estoy segura de que no se perdería esta.
ResponEliminaSaludos!!