Aquí teniu la meva versió, que com veieu ha estat el meu dinar de tàper ;)
Ingredients (3 persones):
200 gr de cuscús
caldo de verdures (el doble de volum que de cuscús)
sal
2 tomàquets grans i madurs
1 ceba tendra petita
1 pebrot verd italià
8 fulles de menta
suc d'1 llimona
1 grapat de panses
sal i oli
Passos a seguir:
Cuinem el cuscús seguint les instruccions del fabricant, i un cop cuit l'estenem sobre una safata per tal que es refredi.
Netegem les verdures, les tallem a trossos ben petits i les fiquem en un bol. Hi afegim les panses, les fulles de menta també picades petitones i el suc de la llimona. Afegim sal i oli al gust i ho barregem bé.
Finalment afegim el cuscús, mesclem i reservem a la nevera durant almenys 1 hora, s'ha de servir ben fred.
Ummm que rico¡¡¡, me encanta el cous cous, besos
ResponEliminaSi que és refrescant, si... i sà, i bo. Millor que bo!
ResponEliminaMarta
No he tastat mai ni he cuinat mai tabulé.....però m'imagino que ha de ser deliciós!!!
ResponEliminaPetons, Eva!
Olga
El cuscús és un recurs que cada setmana cau perquè és molt versàtil pel tàper! I el tabulé és boníssim! ;) sort que hem anat introduint la gastronomia d'altres llocs que això dóna joc a la cuina!
ResponEliminaPtons!!
Muy bueno!!! Te ha quedado un plato fresquito de verano.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Que tabule tan bueno.
ResponEliminaUn saludito
Deliciós, ideal per al tupper!!
ResponEliminaUna de las ensaladas más ricas que hay, es jugosa, refrescante y llena de sabor. Me encanta!!
ResponEliminaSaludos!
A casa, amb menta i llimona, com el prepares tu, és com més ens agrada!!! Petonarros!
ResponElimina