Us he de confessar que no he fet mai gaspatxo de tomàquet a casa i això que és el nostre sopar la majoria de nits d'estiu, així que si, a casa nostra el gaspatxo és de brick... ara bé, si que he fet gaspatxo de síndria i a partir d'avui i a l'espera de ficar-me amb el tradicional, incorporo al receptari un gaspatxo de meló i poma ideal per a servir com aperitiu.
Ingredients (4 racions o 10 vasets de xarrup):
1 poma golden
400 gr de meló
1/2 pebrot verd
1 vas d'aigua
3 cullerades soperes d'oli d'oliva
1 raig de vinagre de vi blanc
sal i pebre negre
Passos a seguir:
Fiquem al pot de la batedora la poma, el meló i el pebrot tallats a trossets. Hi afegim el vas d'aigua, l'oli i el vinagre i salpebrem al gust.
Batem fins que quedi ben fi, provem i rectifiquem si fa falta.
Reservem a la nevera unes hores per a servir-lo ben fred. Pot acompanyar-se amb uns encenalls de pernil salat.
Un aperitiu saludable i refrescant!
Recepta extreta de: Para estar por casa
ResponEliminaEva; Gaspatxo de poma i "meló" bona "combinació" he,he,he.. m'ha sortit un vers.
Aquesta combinació, com molt bé dius Eva, queda d'alló tant i tant bé a l'estiu i com aperitiu.
Salutacions Eva¡¡ :O)
Molt versàtil i ple de propietat! Que al cap i a la fi això és el que interessa....Petonets.
ResponEliminaEs un gaspatxo també molt refrescant, segur que es molt bo.
ResponEliminaPetons.
Que gazpachuelo tan bueno.
ResponEliminaUn saludito
No em digais que compres el gaspatxo de brick que me pega un atac, jajajajaj En sa maravella de coses que fas, i me compres es gaspatxo, ai, ai, ai!!!! hahahaha Aquesta verciò gaspatxil que ens dus avui te una pinta bonissíma. I es que la cuina no ha d´esser aborrida, variar es important per a mi. Besades
ResponEliminaT'ho prometo, compro el gaspatxo de brick i ja sé que no tinc perdó, ha ha ha!! prometo provar a fer-lo a casa, però potser ja l'estiu vinent ;-)
EliminaSento curiositat l'haurem de tastar!! Segur que sera un exit com tot el que ens proposes!!
ResponEliminaAquesta versió dw meló i poma ha de ser molt bona...però m'has deixat amb la boca oberta amb el tema brick...t'has de llençar a fer-lo, és molt senzill i surt molt més bo Eva!
ResponEliminaPtnts
Dolça