Avui us porto un aperitiu que farà les delícies dels amants del formatge i que es tan fàcil de preparar que em podria saltar l'explicació i amb la fotografia faríeu... en aquest cas li he donat un toc d'herbes provençals que vaig comprar aquest estiu a la Provença però podeu ficar-hi orenga, alfàbrega, pebre o el que més us agradi.
Som-hi!
Ingredients:
1 rodanxa de formatge provolone
salsa de tomàquet, si és casolana millor
herbes provençals (o altres al gust)
sal, pebre i oli d'oliva
pa cruixent per acompanyar: torradetes, palets...
Passos a seguir:
Cobrim el fons d'una cassoleta amb una capa de salsa de tomàquet, fiquem a sobre el provolone i empolvorem amb les herbes, una mica de sal i pebre i un raig d'oli.
Fornegem a 200º durant 15 minuts i servim ràpidament acompanyat d'unes torradetes.
Recepta extreta de: Kanela y Limón
Ostres dificultats no en té cap però bona pinta per un aperitiu si si i si!
ResponEliminaQuina idea més bona!
Petons i bona setmana
Palmira
ResponEliminaEva; Aquests petits plaers, fácils de fer i a sobra -com diria l'Argiñano, rico, rico...¡¡) són una delícia per al paladar¡¡
Salutacions Eva¡¡ :O)
ResponEliminaEva; Aquests petits plaers, fácils de fer i a sobra -com diria l'Argiñano, rico, rico...¡¡) són una delícia per al paladar¡¡
Salutacions Eva¡¡ :O)
Aquestes receptes tan fàcils son les sempre venen bé, i es que amb les herbes ha de quedar molt gustòs.
ResponEliminaPetons.
Uy això amb els meus fills triomfa segur!!
ResponEliminaM'encanta!! ... i has tastat de posar una mica de sobrasada? o amb ceba caramelitzada? uuhhmmm....
ResponEliminaSenzilla i genial!
Una abraçada!
Laura
Bueno y fácil y gusta si o si.
ResponEliminaBss
Quant vaig veure aquesta recepte per internet fa unes setmanes hem vaig quedar bocabadada. M´encanta es formatge i aquest plat es veu deliciòs. Creo que es un aperitiu, mmmmm bonisisisisim!!! Muaks
ResponEliminaEl fet que porti tomàquet i herbes provençals ja es de 10!
ResponEliminaM'encanta aquesta recepta!!! I amb poc esforç s'obté molt bon resultat!!!
ResponEliminaSens dubte una recepta per tenir guardada.
Que vagi bé! Clara
Ostres, noia!!! Quin aperitiu més rebo!!! Aquest el faré jo!! El compartirem la meva filla i jo!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Aquestes són les meves receptes preferides, fàcils i amb un resultat boníssim. Ara que ja comença a fer fred, és un aperitiu sensacional!
ResponEliminaA casa també agradaria molt!! com diu la Gemma un aperitiu 10!
ResponEliminaA vegades no calen receptes complicades per gaudir d'un bon apat. Una delicia! Un petonet!
ResponElimina