Som-hi!
Ingredients:
3 ous
1 iogurt natural
2 mesures de iogurt de sucre
1 mesura de iogurt d'oli d'oliva suau o de girasol
3 mesures de iogurt de farina
1 sobre de llevat químic
2 pomes golden
Passos a seguir:
En un bol batem els ous amb el sucre, el iogurt, l'oli i el llevat fins a obtenir una massa cremosa. Hi afegim la farina, removent i integrant-la bé, vigilant que no quedin grumolls.
Tallem una poma i mitja a trossets petits i els incorporem. Fiquem la massa en un motlle o safata greixada i cobrim amb la resta de poma tallada a làmines fines i una mica de sucre per sobre.
Fornegem a 180º amb calor dalt i baix durant uns 30-35 minuts o fins que quan clavem una agulla aquesta surti neta.
Una recepta senzilla i amb un resultat excepcional, ja sabeu que la poma a casa triomfa!
L'han fet...
Judith |
Tot un clàssic però sempre triomfa!!!
ResponEliminaAquest és el clàssic dels clàssics i tot i que pot semblar senzill té el seu art també!
ResponEliminaGràcies a la Xosse :o)
Petons
Palmira
Clàssic, si, però d'aquells que agraden a tothom!! Molt bona!!
ResponEliminaPetons.
Se ve estupenda.
ResponEliminaUn saludito
La coca de iogurt sempre surt bona i molt esponjosa.
ResponEliminaPetons.
En casa también triunfa la manzana, y este bizcocho está riquísimo pero de verdad.Te ha quedado con una pinta bárbara!
ResponEliminaUn beso guapetona y buen finde.
Ademas de no fallar es que esta muy buena esta clásica coca o bizcocho.
ResponEliminaBuen Finde
Bss
Lo milloret de la nostra rebosteria tradicional!!!
ResponEliminaPetonets, Eva!
Olga
¡Ole! Súper bizcocho con yogur y manzana. No puede fallar ^_^
ResponEliminaQue buena!!! Me gusta mucho, yo también la preparo y es una delicia.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse