Quan vaig veure aquesta recepta publicada al blog de l'Anna Xicuina no vaig dubtar a anotar al llistat de la compra els ingredients necessaris per fer-la, tot i que m'ha costat lo meu publicar-la... Per mi ho té tot, és senzilla, gustosa, desitjable i sana, i a més ve de la mà d'en Jaimie Oliver, això no pot fallar!
Ingredients:
6 salsitxes de pollastre
250 gr de tomàquets cirera
herbes aromàtiques (jo farigola i orenga)
oli d'oliva i sal
Passos a seguir:
Encenem el forn a 180º amb ventilador.
Mentre s'escalfa rentem els tomàquest, els partim i els fiquem en una safata apta pel forn. Les salem, les reguem amb oli d'oliva i repartim per sobre les herbes aromàtiques que preferim. Fiquem les salsitxes i mesclem.
Fornegem uns 30-35 minuts, girant les salsitxes a la meitat de la cocció.
Aquestes receptes sempre vénen bé a casa oi?? Boníssimes, saludables i que no fallen!
ResponEliminaQue vagi bé!! Clara
¡Qué sencilla y qué rica! Yo también me la apunto ^_^
ResponEliminaAquestes idees i receptes sempre venen molt bé pels sopars del dia a dia. Amb un bon pà, totalment genial!
ResponEliminaPetons
Palmira
Amb aquest tomàquets també han d'estar molt bones les salsitxes. Fetes al forn es fan quasi soles.
ResponEliminaPetons.
Esta receta ha quedado guardada en este mismo instante! Es de las mías, rápida y sabrosa, vamos que la adopto, jajaja. Me encanta, niña, qué ricas debían estar estas salchichas!
ResponEliminaBesotes
Oi que és senzilla, ràpida i sana? i el millor, que el resultat és boníssim! jeje i t'ha quedat molt millor que a mi ;) quina bona pinta!! Gràcies per compartir ;)
ResponEliminaPtons!!
Aquí si que hi sucaria pa!!! fa anys que no faig salsitxes..! bon cap de setmana
ResponEliminaUna buena manera fácil sencilla y rápida, que mas se puede pedir.
ResponEliminaBon cap de setmana
Peto
Serà uns dels sopars d'aquesta setmana!!! Petonarros xef!!!
ResponEliminaMenuda pinta más deliciosa que tiene, nada, que me lo llevo hoy para comer jejeje
ResponEliminabesos
Ben senzill i ben bo! A les escoles moltes vegades preparen de menú aquest plat però no tan complert..jejeje...Jo recordo de petita haver-lo menjat moltes vegades però,,,vaja ara m´apunto a aquestes saltxitxes gurmet.
ResponEliminaMuy ricas estas salchichas entomatadas.
ResponEliminaÉs molt senzilla de fer, me l'apunto! Aquesta mena de receptes són perfectes per fer pels menús de cada dia, i agraden molt :)
ResponEliminaMarta