Jo he utilitzat pasta d'alga espirulina, que és un superaliment que ofereix proteïnes vegetals molt més digeribles que les animals així com tot un seguit de nutrients com vitamines, minerals, àcids grassos essencials, àcids nucleics i clorofil·la.
La salsa d'alvocat li dona una cremositat similar a la que obtindríem fent una salsa amb nata, però en la seva versió més saludable.
Ingredients (2 persones):
180 gr d'espaguetis d'alga espirulina
1 alvocat madur
12 fulles d'alfàbrega fresca
1 gra d'all
1 cullerada de suc de llimona
sal i pebre
oli d'oliva
tomàquets cirera
sèsam
Passos a seguir:
Bullim la pasta en abundant aigua amb sal seguint les instruccions del fabricant. L'escorrem i reservem.
Per fer la salsa fiquem a la picadora l'alvocat pelat, les fulles d'alfàbrega, l'all, el suc de llimona, sal i pebre al gust, i un bon raig d'oli d'oliva. Ho triturem bé fins a obtenir una textura cremosa, afegint més oli si ho veiem necessari.
Barregem la salsa amb la pasta i la servim decorada amb uns quants tomàquets cirera partits per la meitat i unes quantes llavors de sèsam.
** Aquesta salsa és boníssima recent feta, el dia següent ja ha perdut frescor i sabor, tot i que continua en perfecte estat.
Recepta extreta de: Damndelicious
M'encanten, aquests espaguetis d'espirulina!! Ara recordo que encara en tinc un paquet a l'armari. A veure si m'animo a preparar-los així!! Bon any nou!
ResponEliminaUn plat ben saludable! A mi m'agrada molt la pasta d'algues perquè a més de sana té molt poques calories ;) I amb la salseta que hi has fet... boníssims!
ResponEliminaMolt bon any nou guapa!!
Petons
Un plat ben saludable! A mi m'agrada molt la pasta d'algues perquè a més de sana té molt poques calories ;) I amb la salseta que hi has fet... boníssims!
ResponEliminaMolt bon any nou guapa!!
Petons
No els he provat mai. On els puc trobar aquests espaguetis? Ens anirem apuntant les receptes saludables que hauré de fer mooooolta bondat l'any vinent! Bona entrada d'any! Un petonet!
ResponEliminaHola Anna, aquests espaguetis els pots trobar en herbolaris i botigues bio, ja em diràs si t'animes a provar-los!! un petó!
EliminaHaig de provar l'espirulina ja!!!! I amb aquesta recepta teva segur que són èxit total!!! Ja veig que haig de fer excursió a botiga bio que hi ha prop de casa! Petonarros i Bon Any!!!
ResponEliminaQuina recepta més original! No conec l'alga espirulina...ja investigaré!
ResponEliminaBona entrada d'any!! Clara
Els he vist alguna vegada pero se que no els venen a tot arreu, tot i que tampoc els he probat, en tinc moltes ganes!!
ResponEliminaAquesta salsa la faig molt sovint en una varietat molt similar,m'encanta la cremositat del alvocat i tot lo sa que és!
Molt bon any maques, un petó!!
Què bons!! He de veure on en puc trobar, d'aquests espaguetis. Suposo que en qualsevol botiga de productes bio. I la salsa és brutal per a mí, que m'encanta l'alvocat i l'alfàbrega. Bon inici d'any, guapa!
ResponEliminaHola Chus, els trobaràs en herbolaris i botigues bio, ja em diràs si t'animes a provar-los!! un petó i molt bon any!
EliminaNo he tastat mai una pasta feta d'algues! La teva proposta em sembla molt interessant.
ResponEliminaPetons i...Bon any!
Olga
MMmm quina pinta! m'han vingut unes ganes de provar la recepta terribles...però no sé onj aconseguir la pasta d'algues on la compres tu¿ ? moltes gràcies.Una abraçada...Desitjo que els reis et vinguin ben carregats!
ResponEliminaHola Mabel, jo la compro en una herboristeria i també la trobaràs en botigues amb productes bio. A veure si t'animes a provar-la! Bon any i bons reis!
EliminaHola Eva, bon any! Jo tb he estat desconnectada! M.encanta la pasta amb alga espirulina,te un gust especial provaré la salsa amb alvocat.petons
ResponEliminaQue rica tiene que estar, la pasta de algas la he probado en alguna ocasion y me encanta. Mil besicos cioelo
ResponEliminaNo se había ocurrido hacer una salsa para pasta de aguacate, te copio la idea!
ResponEliminaSaludos!