Ingredients:
1 massa per a empanada de la Cocinera
100 gr de gambes pelades
500 gr d'espinacs frescos
1 ceba
1 pastanaga
oli d'oliva, sal i pebre.
Passos a seguir:
Rentem els espinacs, els escorrem i els saltegem en una paella amb oli. Els salem i reservem.
Piquem la ceba i la pastanaga ben petites i les sofregim amb una mica d'oli a la mateixa paella, a foc lent. Hi tirem sal i ho afegim als espinacs.
També a la mateixa paella daurem les gambes i les salpebrem.
Preescalfem el forn a 200º. Estenem la massa per a empanada i repartim sobre la meitat de la base la mescla d'espinacs i a sobre les gambes deixant una mica de marge per a tancar l'empanada. La tancarem prement amb els dits i doblegant-la.
Fem un forat d'aproximadament un centímetre al centre de l'empanada, per tal que el vapor pugui sortir. Jo vaig utilitzar l'aparell de treure el cor a les pomes...
Fornegem durant 20 minuts o fins que vegem que agafa el color daurat.
Quina us fa més goig? la de tonyina o aquesta? difícil elecció per un dilluns a primera hora, oi? Ànims!
L'han fet...
Anabel |
Es pareix a ses Espinagades que es fan aquí a sa Pobla, son típiques de Sant Antoni. Ses mes típiques es fan amb peix. Aquestes amb gambes segur que estàn per triunfar. Bona setmana!!! Muaks
ResponEliminaEspinacs i gambe, una combinació fantàstica!! se'm va la boca aigua només de pensar-hi... i son les 9 del matí encara!!! Segur que va triomfar!
ResponEliminaUmmm amb el que m'agraden els espinacs!!!!
ResponEliminaA mi m'agraden les dues, no em facis triar, jejeje.
ResponEliminaBen farcida d'espinacs per menjar verdura sense adonarse'n.
Petons.
a mi les empanades m'agraden totes, vegetarianes, amb carn, amb tonyina amb qualsevol cosa sempre surten ben bones i aquesta proposta és fantàstica.
ResponEliminaJa veuràs, la masa no es pas tant dificil... anima't!!
Una abraçada,
Palmira
Jo em quedo amb les dues, tant tonyina com la d'espinacs i gambes!! Crec que ja som dues que tenim pendent aprendre a fer la massa a casa jeje!
ResponEliminaMolts petons
ResponEliminaEva; Un mar i muntanya molt ben embolicat...
Salutacions des de Badalona¡¡ :O)
Es que els espinacs combinen amb tot! M'encanta Eva, ho provare ;)
ResponEliminaAnna
qué empanada más buena! uun beso!
ResponEliminaLa combinació d'espinacs i gambes m'encanta!
ResponEliminaI en format empanada, una manera ideal perquè tothom mengi verdura ;)
Torno a escriure, que se m'ha anat la xarxa... prova de fer tu la massa Eva, ja veuras quin canvi, millorarà molt l'empanada, tot i que no li deia jo que no a un trosset d'aquesta, la combinació m'encanta!
ResponEliminaPetons!
Hem sembla que la combinació espinac gamba no l'he provar i veient aquesta empanada ha de ser molt bona !
ResponEliminaEva una empanada muy acertada y buena sin lugar a dudas.
ResponEliminaPeto
Què bona!! Me'n menjaria un bon tros. La posaré en pràctica.
ResponEliminaUna abraçada!
Deliciosa!!!!!!
ResponEliminaEspinacs i gambes...no ho he provat mai...em sembla que seria una magnífica manera de colar els espinacs a les peques de casa! Petonarros!
ResponElimina