Últimament la cosa va de piquillos... quan me'n van sobrar del rotlle de piquillos farcit de formatge, nous i ruca vaig fer una amanida de piquillos i avui he acabat els que tenia al rebost fent-los farcits d'arròs i pernil.
Ahir a la biblioteca van tornar una revista de cuina i distreta vaig fullejar-la i vaig veure aquesta recepta, em va fer tan goig que avui l'he adaptat una mica al que tenia i quí els teniu, ens han encantat.
Ingredients (4 persones):
300 gr d'arròs rodó
700 ml de brou de pollastre
1 ceba
2 grans d'all
16 pebrots del piquillo **
1 polsim de safrà
1/2 culleradeta de pimentó de la Vera
100 gr de quadrets de pernil salat
oli, sal i pebre
formatge ratllat o mozzarella
** a mi m'ha sobrat arròs després de farcir-los, però us el podeu menjar sol que està boníssim o bé fer un llit als pebrots com he fet jo.
Passos a seguir:
Piquem ben feins la ceba i els alls, i els fiquem en una paella o cassola baixa a sofregir amb una mica d'oli durant 5 minuts. Incorporem l'arròs, el salpebrem i el torrem durant 1 minuts sense deixar de remoure'l.
Empolvorem amb el pimentó i el safrà i ho banyem tot amb el brou ben calent, a punt d'ebullició.
Deixem coure a foc mig-baix durant 17 minuts.
Un cop cuit afegim el pernil salat, barregem i omplim els pebrots que haurem escorregut prèviament.
Fiquem els pebrots en una safata de forn, els cobrim amb una mica de formatge i els fornegem durant 5 minuts a 200º.
Bon profit!!
Si que tenen bona pinta, el bon gustet que dona el pernil i també el safrà m'agraden molt.
ResponEliminaPetons.
ha de quedar un arròs molt gustós, i servit d'una forma molt original i vistosa.
ResponEliminaQuina bona idea!! es mengen amb els ulls!!
ResponEliminaQuina pinta quina pinta... i amb aquest farcit... Moltes vegades quan miro distreta una revista "de fa temps" surten meravelles com aquesta.
ResponEliminaUna abraçada,
Palmira
Ostres doncs té una pinta boníssima!! M'encanta la idea, així que me l'apunto! Amb aquesta foto m'entra una salivera... que bo!!
ResponEliminaUna abraçada bonica!!
Té una pinta bonísssima!! Els pebrots del piquillo van de meravella per donar voltes a la imaginació! Segur que vareu gaudir! Molts petonsss!
ResponEliminaEls prebes vermells jo els sol fer farcits de gambes, mai no ho he probat amb arros i pernil. Segur que estàn increibles. Una abraçada
ResponEliminaSenzill i 'resultón'!!!! nyam
ResponEliminaMmmmm l'estil que a mi m'agrada...deuen estar boníssims, a veure si m'animo a fer-los!
ResponEliminaAnna
Original de veritat! Quin ritme que portes reina!! Quina enveja! :)
ResponEliminaPetons
Caramb, si que tenen bona pinta aquets pebrots!!!
ResponEliminaDoncs amb la pinta q fa aquest plat, tant de bo no s'acabin mai els pebrots. Ptonets
ResponEliminaMmm... els piquillos m'encanten! això ho hauré de provar
ResponEliminaM'encanten els piquillos. Aquí a Holando només trobo uns turcs pero no tenen el mateix sabor que els espanyols.
ResponEliminapetons
Eva; Sembla el corn de l'abundància... que bé, bo i senzill de fer¡¡
Una abraçada Eva¡¡ :O)
Brutals, me n'emporto un parell per demà dinar. Bona setmana.
ResponEliminaBons, molt bons!!!!! Els piquillos són tan versàtils.....
ResponEliminaPetons,
Olga
que bons els pebrots farcits...i amb aquest arrós encara més!! :p petons
ResponEliminaHaces bien en aprovechar todo lo que tienes en la despensa, no hay que desperdiciar nada. Nunca he hecho pimientos rellenos de arroz, pero estoy segura de estarán riquísimos, el plato tiene una pinta divina, me encanta!
ResponEliminaSaludos!